En patrulje fra Nordjyllands Politi stoppede onsdag eftermiddag 27. oktober lidt før klokken 15 en bil på Lundbakvej i Pandrup.
Bilisten viste tegn på at være påvirket af euforiserende stoffer, og en narkotest bekræftede mistanken ved at give udslag for både kokain og cannabis.
Derfor måtte føreren en tur forbi skadestuen for at afgive en blodprøve, der skal anvendes som bevis i sagen.

3. tilfælde
Dermed har Nordjyllands Politi inden for ni dage standset tre narkopåvirkede bilister i og ved Pandrup, men det er ikke et udtryk for, at problemet er større her i området end andre steder, oplyser politikommissær Thomas Ottesen, Nordjyllands Politi.

Tre tilfælde på én uge:

  • Mandag 18. oktober, narkobilist på Løkkensvej, Pandrup
  • Torsdag 21. oktober, narkobilist på Bratbjergvej ved Rødhus
  • Onsdag 27. oktober, narkobilist på Lundbakvej, Pandrup

Problem alle steder
– Der er ikke den store forskel på problemet med påvirkede bilister i Jammerbugt end andre steder. Desværre er det et problem alle steder, og der er gengangere alle steder.
– Derfor afhænger billedet af, hvilket patruljetryk og indsats vi lægger i de forskellige områder. Når vi øger trykket, så øger vi også resultatet. Desværre, siger Thomas Ottesen.

Tips til politiet
Han tilføjer, at her op mod jul bliver politiets indsats på vejene øget. Samtidig henviser han til Nordjyllands Politis hjemmeside: Nordjyllands Politi | Politi
– Her kan man tippe politiet, også anonymt, hvis man har konkret viden eller mistanke om spiritus- eller narkokørsel, siger han.