Fodbold, serie 1
Aabybro IF – Sulsted IF: 2-1 (2-0)

1-0 (12.) Johan Foget
2-0 (30.) Jonas Rasmussen
2-1 (62.)

Med en sejr hjemme søndag eftermiddag 27. september over Sulsted IF kommer Aabybro IF for første gang i denne sæson på den rigtige side af nedrykningsstregerne, og det endda med en kamp i hånden i forhold til netop Sulsted IF.

Foto: Vores Jammerbugt

Sad hårdt på kampen
Aabybro If satte sig også på kampen fra start og kunne være kommet foran allerede i de første minutter.
Hjemmeholdet pressede nemlig højt på Sulsted, som gerne ville spille bolden op, og det havde Aabybro IF succes med, og det førte til to scoringer.
Samtidig sad Aabybro IF på midtbanen, hvor værterne vandt langt de fleste dueller, og Aabybro IF havde også bolden i nettet tre gange i 1. halvleg, men i det sidste tilfælde blev Viktor Svarre korrekt dømt offside.

Foto: Vores Jammerbugt

Dag og nat
– Vi burde have ført med 4 mål ved pausen, men vi var alligevel godt tilfredse med, at der stod 2-0, fortæller Claus Thomasen, træner for Aabybro IF.
Men næsten lige så meget som Aabybro IF sad på 1. halvleg, så var det Sulsted IF, der styrede 2. halvleg.
– Vi havde vel en halvleg hver i kampen. De ændrede i pausen og skiftede to mand og pressede os højere oppe på banen, ligesom vi i 2.halvleg skulle spille op mod vinden, fortæller Claus Thomasen.

Foto: Vores Jammerbugt

Topholdet kommer på besøg
Sulsted IF fik også reduceret og pressede godt på og fik et hav af hjørnespark.
– Men vi fightede sejren flot hjem. Det var 3 virkelig vigtige point, understreger Claus Thomasen og tilføjer:
– Det var 3. sejr på stribe. Det er dejligt. Nu ser vi frem til på lørdag at få besøg af topholdet, Aalborg Freja. Det bliver en hård udfordring, men vi tror på det, og spiller vi som i 1. halvleg, så skal det nok gå, siger Claus Thomasen.
Kampen spiller for Aabybro IF var Tobias Mejlholm.