Det er en mangeårig tradition, at Fremad Nørhalne i dagene mellem jul og nytår inviterer til indefodbold-turneringen, Nørhalne VVS Cup.
Men i 2020 bliver turneringen ikke spillet som følge af Covid-19 og tilhørende restriktioner.
Nørhalne VVS Cup plejer at blive afviklet med deltagelse af 20 klubber, som spiller om en samlet præmiesum på 15.000 kroner.

Ikke praktisk muligt
– Vi har truffet beslutningen ud fra, at som det er nu, så må der være 90 personer i hallen, og det svarer til alle spillerne, og det betyder, at så må de 200 tilskuere ikke være der, siger Claus Svendsen, formand for Fremad Nørhalne, der er arrangør.
– Vi har så overvejet at dele stævnet, så der spilles både eftermiddag og aften, men det har ikke vist sig praktisk muligt. Vi kunne godt have ventet med at træffe beslutningen om aflysningen til efter 3. december, men så ville der ikke være tid nok til at skaffe holdene, siger Claus Svendsen.

Hallen plejer at være fyldt ved Nørhalne VVS Cup. Arkivfoto: Vores Jammerbugt

39. udgave
Dermed er 39. udgave af stævnet aflyst – og det er første aflysning nogensinde.
– Det er meget ærgerligt. Vi ville gerne skabe liv mellem jul og nytår for vores medlemmer og andre borgere i Jammerbugt samt for klubberne, understreger Claus Svendsen.

Juletræsfest aflyst
I øvrigt bliver årets juletræsfest i Nørhalne Hallen, som arrangeres i samarbejde med Nørhalne Borgerforeningen, med 250 deltager ligeledes aflyst. Festen skulle have fundet sted i slutningen af november.
– Men for at det hele ikke går op i aflysninger, så er vores forskellige sportslige afdelinger i IFN blevet bedt om at drøfte mulighederne for at socialt og sportsligt samvær digitalt og online, siger Claus Svendsen.