Håndbold, Jyllandsserien herrer
Sæby HK – Aabybro HK: 19-25 (9-17)

Efter en sløj indsats og nederlag i årets første kamp hjemme mod IK 1919 kom Aabybro HK søndag 23. januar tilbage på sporet med en flot sejr ude mod Sæby HK.

Ramt af afbud
Aabybro HK var ellers afsted med et svækket hold efter afbud fra Nicolai Holland og Kristian Jakobsen, som plejer at være de faste startere på back-pladserne, men de unge afløsere leverede en formidabel indsats.
– Selv om det var en smal trup, så var det en fin kamp med masse af humør og gejst, og spillerne gjorde det godt, fortæller Mads Stouby.
Betingelserne blev alt andet end lettere, da en 3. bagspiller, Peter Pedersen, midt i 1. halvleg vrikkede rundt på foden og måtte udgå med et vrid i anklen, men holdkammeraterne tog kampen op mod hjemmeholdet.

Mangel på bagspillere
Særligt de unge Emil Abildgaard på stregen, højre back Mikkel Stouby og playmaker Frederik Nielsen viste sig flot frem og kronede en generel flot holdindsats.
Og i målet stod unge Michael Nielsen hele kampen og leverede også en sublim indsats, mens Jesper Egebo så til fra trænerbænken.
Sammen med Martin Skive har han nemlig overtaget trænergerningen efter, at Aabybro HK og Erik Borup er blevet enige om  at stoppe samarbejdet.
– Særligt i 1. halvleg var der gode taktere, mens vi blev lidt trætte efter pausen, fordi der ikke var så meget at skifte med. For eksempel måtte vi i perioder spille med to stregspillere, fordi vi kun havde tre bagspillere at gøre med. Alligevel kunne holdet spiller lige op med Sæby i 2. halvleg, siger en tilfreds Mads Stouby.
Aabybro HK spiller igen søndag 230. januar kl. 16.30 i DGI Huset i Aabybro, hvor Svenstrup Godthåb kommer på besøg.