Aabybro IFs 1. hold i serie 1 har brug for al den opbakning, klubben kan mønstre, når Hirtshals kommer på besøg lørdag 5. september klokken 12, så kom på stadion og bak hjemmeholdet op.

Yderst vigtigt
Mens Aabybro IF som 3. sidst har 3 point, så er Hirtshals placeret på en sidste- og dermed en af de to direkte nedrykningspladser med 1 point.
– Det er en nøglekamp. En 6 points kamp, som er meget vigtig for os både i forhold til at kunne komme nærmere holdene oven over os og for at holde de to bundhold under os, siger træner Claus Thomassen.

Assistent skadet
Aabybro IF stiller i stærkeste opstilling på nær den spillende assistent Morten Eriksen, som er skadet, ligesom han var det i sidste søndags nederlag på 2-3 ude mod LKB Gistrup.
– Det er bare et super godt hold, som spiller noget godt fodbold og straffer os, siger Claus Thomasen.

Kampens spiller
Aabybro IF var også bagud 0-2 ved pausen mod LKB Gistrup og kom yderligere bagud 0-3 i 2. halvleg, inden 2 mål ved Viktor Svarre og Mads Thomsen faktisk bragte spænding tilbage i kampen.
Dog var det målmand Nikolaj Iversen, der blev Aabybros bedste spiller, da han med flere fremragende redninger forhindrede LKB Gistrup i at lukke kampen.

Høj moral
– Og vi kan tage med fra den kamp, at vi bevarer moralen og bliver ved med at kæmpe, og havde opgøret varet 5 minutter længere, så havde vi fået udlignet, mener Claus Thomassen.
– Vi var ikke klar i 1. halvleg, men spillerne arbejdede for det, og efter tre nederlag på blot et mål hver, må det snart til at gå vores vej, siger Claus Thomasen.

At ville
Han forventer, at spillerne er klar til det vigtige opgør lørdag.
– Det er det hold, som vil det mest, der vinder, uanset hvilken taktik man kommer med, og jeg tror, at vi vil det mest, understreger han.

Du kan se stillingen i puljen her:
http://dbujylland.dk/resultater/pulje/325137/opslagstavleLKB Gistrup – Aabybro IF: 3-2 (2-0)
1-0 (19.)
2-0 (36.)
3-0 (66.)
3-1 (82.) Viktor Svarre
3-2 (90.) Mads Thomsen, straffespark