Fodbold serie 1
Aabybro IF – Dronninglund IF: 1-1 (1-1)

0-1 (7.)
1-1 (24.) Tobias Kjær Mejlholm

– Jeg synes ikke, det er et fair resultat. Vi sidder på store dele af kampen og gjorde det fra start, siger Claus Thomasen, træner for Aabybro IF om hjemmekampen tirsdag aften 20. oktober.
– Vi vidste godt, at de ville pakke sig og leve på de omstillinger, som de er så gode til. De har en meget giftig angriber, som scorede på den halve chance, Dronninglund havde, med et skud fra kanten af feltet, siger han.

Store chancer
Aabybro IF fortsatte presset og venstre backen Tobias Kjær Mejlholm gik med i et fremløb og blev spillet fri til scoring på en dyb stikning.
Desuden havde Aabybro IF store chancer i feltet til Lasse Præstegaard, men Dronninglunds målmand reddede flot begge gange, mens Alex Hedegaard efter et hjørnespark headede bolden mod mål, men den blev reddet på stregen.

Kan selv afgøre det
Hjemmeholdet forsatte med at spille godt fodbold i et højt tempo i 2. halvleg og havde en del chancer, men fik altså ikke scoret.
– Men hvis vi vinder vores to sidste kampe, så tager vi 2. pladsen. Vi kan altså selv afgøre det, siger Claus Thomasen.
– Der er meget positivt, vi kan tage med fra kampen. Spillet fungerer rigtig godt, og det flyder i et højt tempo, siger Claus Thomasen.

Kampens spiller
Aabybro IFs sidste to kampe er ude mod Hirtshals og Dronninglund.
Kampens spiller var Søren Præstegaard.