Fodbold, serie 1
Aabybro IF – Brønderslev: 1-3 (1-3)

Selv om det blev til et nederlag i fredagens topkamp hjemme mod Brønderslev – og dermed ikke en oprykningsplads, men en placering på den 4. plads, som udløser play off kampe om at blive i serie 1, så slap Aabybro IF med skrækken.
Holdet har med sine 21 point nemlig sikret sig en af de 2 bedste 4. pladser i serie 1 i JBU og undgår derfor at skulle spille knald-eller-fald kampene.
Dermed er sæsonen slut for Aabybro IF.

Sæsonen
– Inden sæsonen ville jeg gerne have solgt den for, at vi undgår at spille play off kampe for at blive i serie 1, fordi der var så mange hold, der var i fare for at rykke ud i denne sæson, siger Claus Thomasen, træner i Aabybro IF.
– Så overordnet er jeg tilfreds med sæsonen, men når vi starter med at vinde 7 ud af de første 8 kampe, så ville vi da gerne have gjort det færdigt. Men vi røg ind i en down periode i de sidste 4 kampe, hvor vi ikke rammer vores niveau og taber kampene, konkluderer Claus Thomasen.

Kampen
Aabybro IF fik ellers en god start på hjemmekampen mod Brønderslev og kom hurtigt foran på mål af Malte Nørmølle efter oplæg fra Jonas Rasmussen, men efter blot 10 minutters spil var Aabybro IF bagud 1-2, og det blev også 1-3 inden pausen.
– De har en spiller, der kan kaste nogle vanvittige indkast som et projektil helt ind i feltet. Det voldte os nogle problemer.
– Brønderslev er et svært hold at spille i mod. De er i god form og ret skarpe, og de vinder en fuld fortjent sejr. Vi kommer ikke rigtigt til chancer efter pausen, siger Claus Thomasen.
Aabybro IFs bedste var Alex Hedegaard, der desværre forlader klubben efter denne sæson, da det med bopæl i Nibe, et job med rejser og en status som familiefar ikke er muligt at få til at hænge samme med fodbold i Aabybro.