Fodbold, serie 1
Aabybro IF – Aalborg Chang: 0-1- (0-0)
0-1 (72.)

Trods nederlaget til bundholdet Aalborg Chang lørdag holder Aabybro IF fast i sin 1.plads, da også Sulsted IF og Brønderslev tabte deres kampe, men træner Claus Thomasen var alligevel ikke tilfreds efter sit holds kamp.
– Vi var der ikke i dag, hverken mentalt eller med den rette indstilling, siger han.

Manglede kvalitet
Aabybro IF startede kampen bedst, mens gæster gik efter hurtige omstillinger, og selv om hjemmeholdet fik meget plads, så var det kun sjældent, at kombinationerne flød.
Ofte kom Aabybro IF dog igennem i højre side, men indlæggene manglede kvalitet.
Derfor var Aalborg Chang farligst med tre gode chancer, heraf de to bygget op i Aabybros venstre side, hvor en Chang spiller satte et par mand og i helt fri position i højre side af feltet blot skulle ramme det tomme mål, men skød forbi.
Aabybro IFs største chance i 1. halvleg kom også kort før pausen, da Jonas Rasmussen blev spillet fri med en dyb stikning ind i feltet, men hans forsøg på lob blev klaret af målmanden.

Ny formation
Aabybro IF havde startet kampen med en ny formation med et 3-mands forsvar, men midtvejs i halvlegen ændrede Claus Thomasen tilbage til 4 mand i forsvaret.
– Men det var ikke fordi, vi prøvede noget, at det ikke kørte for os. Vi havde en offday, siger træneren.
Efter pausen kom Aabybro IF til et par store chancer, som blev reddet af gæsternes keeper, men hjemmeholdet fik ikke udbytte nok af det store spilovertag.
Og så skete det, som der så ofte sker, gæsterne fik scoret sejrsmålet i en situation, hvor de var to mod to.
Aabybro IFs bedste var Malte Nørmølle.
På 1. pladsen har Aabybro IF 2 point flere end Sulsted IF og 5 point flere end Brønderslev, som dog har spillet to kampe færre, og Aabybro møder netop Brønderslev i den sidste kamp.