Fodbold, serie 1
Aabybro IF – Vejgaard: 3-2 (1-1)

0-1 (36.)
Rødt kort Vejgaard (43.)
1-1 (44.) Mads Emil Mogensen, straffespark
2-1 (69.) Daniel Christophersen
3-1 (78.) Alex Hedegaard (Viktor Svarre)
3-2 (80.)

Aabybro IF har sat en rigtig flot stime sammen – 5 kampe og 5 sejre og er det eneste ubesejrede hold i rækken – og er selvfølgelig på 1. pladsen.
– Det er vist 1. gang vi har prøvet at have max point efter 5 kampe, siger en glad træner Claus Thomassen efter en medrivende kamp.

Svær modstander
Lørdagens opgør hjemme mod Vejgaard var på forhånd udpeget som en svær kamp mod en dygtig modstander.
Vejgaards 2. hold kom nemlig til Aabybro med stor farlighed på dødbolde samt masser af divisionserfaring i skikkelse af deres 1. holds træner, Nickolaj Jonstrup, på banen samt angriber Alexander Sloth-Kristensen, men det var en anden angriber, der voldte Aabybro IF flest problemer.
– Vi havde svært ved at holde ham fysisk, siger Claus Thomasen.

Flot fodparade
Angriberen fik da også lagt op til kampens første mål, da han modtog en bold og spillede den i dybden til en kant, som scorede.
I det hele taget var Vejgaard farligst, og målmand Ronni Engberg Thorø sørgede for at holde Aabybro IF inde i kampen, da han reddede en friløber med en flot fodparade.
Sidst i halvlegen blev Mads Emil Mogensen så fældet i feltet, og det førte både til straffespark og mål samt udvisning til Vejgaard.

Bolden på vej i nettet efter Daniel Christophersens afslutning. Foto: Vores Jammerbugt

Febrilsk afslutning
Efter pausen udnyttede Aabybro IF gæsternes udvisning til at sætte sig på stort set hele spillet og kom også foran på en god hård flad afslutning på kanten af feltet af Daniel Christophersen.
Og det blev 3-1 efter et hjørnespark, som Viktor Svarre lagde godt ind over til en umarkeret Alexander Hedegaard, der sikkert scorede på hovedstød.
Og så skulle Vejgaard egentlig være sat på plads, men der blev alligevel spænding om udfaldet, da gæsterne reducerede efter et hjørnespark, og Aabybro IF blev reduceret til 10 mand efter et gult kort blot et minut senere.
– De begyndte jo at sende folk frem i håb om at få udligningen. Så det blev alt for febrilsk og nervøst, selv om de ikke blev rigtig farlige, siger Claus Thomasen.
– Men i bund og grund en god indsats mod et godt hold. Det behøver bare ikke blive så spændende til sidst.
Kampens spiller for Aabybro var Frederik Østergaard.