De store forandringer i Jammerbugt FC fortsætter og markante profiler er på vej væk.
Selv om oprykkerne har overrasket på banen og i Nordic Bet Ligaen, så fortsætter de seneste måneders afsked med lokale profiler.
Først blev bestyrelsen med formand Bøje Lundtoft i spidsen ændret til et rådgivende advisory board.
Dernæst fik den succesrige cheftræner Bo Zinck nyt job som head of sport i klubben fra det nye år, mens assistent Nabil Trabelsi, hentet til klubben af den nye tyske ejer, Klaus-Dieter Müller, bliver ny cheftræner.
Nu har anfører Christan Rye oplyst, at han stopper i Jammerbugt FC med udgangen af 2021 – efter seks år i Jammerbugt FC – og med ham følger sandsynligvis også markante lokale spillere som Mads Larsen og Nikolaj Lyngø
Christian Rye har været en profil på klubbens lange rejse de seneste år, og egentlig havde han kontrakt frem til sommer, men stopper altså nu.
Bo Zincks kontrakt udløber til sommer, mens Mads Larsen og Nikolaj Lyngø har kontraktudløb her til årsskiftet, og begge synes altså også på vej væk.
Samtidig er der siden sæsonstarten under Klaus-Dieter Müllers ejerskab, som har gjort Jetsmark IF gældfri, hentet 18 nye spillere til Jammerbugt FC, heraf 3 fra de danske ligaer.

Læs mere på Jammerbugt FCs hjemmeside om Christian Ryes stop, hvor han begrunder sin beslutning:

Den perfekte kaptajn takker af i Jammerbugt FC – Jammerbugt FC