Peter Kjeldgaard har længe gået med en drøm om at være selvstændig, og flere gange har hans mor, som bor i Haldager, sagt, at han skulle tage ud og se på Gjøl Kro.
– Men jeg har altid tænkt på kroen som noget gammelt ragelse. Men så tog jeg ud og så, hvor smuk og dejlig den er, og hvilket stort potentiale den har, fortæller Peter Kjeldgaard
– Og når man så møder lokalbefolkningen. Så giver det hele sig selv. De er så søde.

Et samlingspunkt
Derfor var Natazja Torp og Peter Kjeldgaard ikke i tvivl om, at de gerne vil forpagte den historiske Gjøl Kro, og de kommer med en masse optimisme og gode ideer.
– Der er store muligheder og potentiale. Det er ikke alene lokale, som skal komme her og spise. Vi skal gøre noget, så folk vil køre til Gjøl for at spise på kroen, siger Peter Kjeldgaard og skynder sig at tilføje.
– Vi vil gerne gøre det her til et samlingspunkt og et sted, hvor folk ikke kun kommer for at spise, men også for eksempelvis at spille et brætspil. For os handler det om at trække folk til og, at alle er glade, når de går herfra.

Banko og brunch
Andre ideer er at holde banko hver onsdag med stegt ål eller stegt flæsk, og søndagsbrunch – i første omgang den første søndag i måneden.
Der skal være arrangementer til sommer og vinsmagning, men i første omgang vil Gjøl Kro levere take away.
– Det bliver muligvis fra 10. april, og det bliver nok bøf stroganoff og smørrebrød, siger han med omtanke og hensyn til andre spisesteder.

Venter barn nr. 2
Peter Kjeldgaard blev uddannet kok i 2018 og har set en vej frem i livet ved at lave mad.
Han har været køkkenchef på Søgaards Bryghus i Aalborg og siden Hjorths Badehotel i Skagen og blev nummer 2 i TV3 programmet Hells Kitchen.
Natazja har arbejdet som tjener siden 2014 og taget en uddannelse inden for økonomi.
Parret venter deres barn nummer 2 til maj, så derfor vil hun i første omgang ikke være en så aktiv del.
– Det har også betydning, at vi skal vores andet barn. Vi vil gerne væk fra midtbyen og ud på landet, hvor der er mere ro.
– Vi fik vores nøgler 2. marts, og vi kan ikke vente på at få pakket vores lejlighed ned og flytte herud, falde på plads og få talt med de lokale, fortæller Peter Kjeldgaard.