Søndag 30. august fyldes luften over Blokhus igen af en brummen, når ca. 20 fly indtager luftrummet over det smukke Vesterhav. Men ikke alt er, som det plejer…

Pressefoto

Et tilløbsstykke
Blokhus Fly-In har de seneste år været et stort tilløbsstykke, hvor tusindvis af mennesker forsamles på Blokhus Strand for at se de spektakulære fly helt tæt på.
I år er dette ikke muligt grundet Covid-19 restriktioner, men det betyder ikke, at publikum bliver snydt for højtflyvende oplevelser over Blokhus.
Erhvervsforeningen Destination Blokhus, som står bag Blokhus Fly-In, har I år valgt at tænke ud af boksen for forsat at kunne tilbyde oplevelser med højt til himlen til de mange gæster, der besøger feriebyen.
– Vi har i år valgt at ændre konceptet for Blokhus Fly-In en anelse. Flyene kommer i år ikke til at lande på stranden, men vil i stedet flyve i lav højde langs Vesterhavet fra Saltum til Rødhus. Derfor kalder vi årets arrangement for Blokhus Fly-By, siger Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Pressefoto

Følg med over radioen
For ikke at samle publikum på et bestemt sted, vil det være muligt at se de spektakulære fly hele vejen fra Saltum til Rødhus langs kysten i tidsrummet klokken 14.00 til 15.30, hvor flyene med fordel kan følges fra klitterne.
Der flyves i lav højde, så der forsat er mulighed for at se alle flydetaljer og vinke til piloterne.

Fortæller anekdoter om flyene
Udover, at se de fascinerende maskiner, vil der i området omkring Blokhus Strand være mulighed for at høre flere detaljer om flyene, når der vil blive speaket live på radiosignal fra arrangementet.
Det er den karakteristiske speaker Lars Bech, kendt fra blandt andet Aalborg Stadion, der vil guide publikum igennem dagen med facts og sjove anekdoter om de deltagende fly.
Som altid vil det være alt fra propelfly, gyrokoptere, veteranfly til hjemmebyggede fly, der deltager.

Pressefoto