På den flotteste sommerdag, lørdag 8. august, fejrer den private idræts-børnehave og -vuggestue, Brumbassen, indflytningen i de nye topmoderniserede rammer på Cannerslundvej i Pandrup samt, at vuggestuen er blevet udvidet med også en børnehavedel.
Det sker med en reception og åbent hus fra klokken 10 til 14 i dag, 8. august.

Der er mødt mange gæster op. Foto: Vores Jammerbugt

Forældrenes opfordring
– Jeg holder ikke en stor tale, jeg er ikke ret god til at snakke, sagde indehaver Gitte Bach sin velkomst til de mange gæster, som kun kunne smile af den indledning.
– Det er de gamle forældre i vuggestuen Brumbassens skyld, at vi er her i dag. De har flere gange spurgt, om ikke jeg ville købe nabohuset og oprette en børnehave, så deres børn kunne fortsætte i børnehaven, fortalte Gitte Bach om Brumbassens tidligere adresse.

Gitte Bach og Bøje Lundtoft klipper den røde snor. Foto: Vores Jammerbugt

Fik et godt råd
Det gik hun så og overvejede, indtil hun fik en snak med kommunalbestyrelsesmedlem, Bøje Lundtoft, og han spurgte hende, hvorfor hun ikke købte den lukkede tidligere kommunale børnehave på Cannerslundvej.
Det ville Gitte Bach, men bygningen skulle først i udbud, og trods et bud fra en anden part fik hun købt ejendommen i starten af i år.

Legepladsen er også helt ny. Foto: Vores Jammerbugt

Moderniseret fra top til tå
Derefter gik den helt store renovering i gang med hendes lillebror, Tommy Jakobsen, i spidsen, og i dag holder Brumbassen til i helt nye, moderne omgivelser både ude og inde efter en stor indsats af også personale og forældre.
Brumbassen kunne derfor reelt åbne 1. april, hvorimod fejringen af åbningen måtte skydes til nu på grund af Corona.

Helt nyindrettet indvendigt. Foto: Vores Jammerbugt

Flere børn
Oprindeligt var det bestemt, at der skule være plads til 19 børn i vuggestuen og 27 børnehavebørn, men da børnehavebørn skifter til skolen på en fast dato, 1. april, mens vuggestuebørnene skifter til i børnehaven løbende, så er det nødvendigt med en buffer og plads til 37 børn i børnehaven, selv om der ikke kommer 37 børn i den del.
– Bøje Lundtoft søgte for mig, og tre dage efter havde jeg fået tilladelsen, sagde en glad Gitte Bach.

Der var mange gaver til Brumbassen. Foto: Vores Jammerbugt

Et nyt godt dagtilbud
Derfor var det også meget naturligt Bøje Lundtoft, der var inviteret til at foretage selv indvielsen.
– For Jammerbugt Kommune er det meget vigtigt at have et godt og varieret dagtilbud med både kommunale og private tilbud. Derfor er jeg glad for, at vi kan indvie et helt ny dagtilbud i Jetsmarkområdet, sagde han.
– Ros til Gitte for at tage chancen og få renoveret bygningen til dette flotte resultat, og jeg er meget overbevist om, at Gitte og det dygtige personale er klar til at give et godt indhold i hverdagen til børnene, sagde han.

Foto: Vores Jammerbugt

Sundhed og trivsel
Han lagde vægt på, at der er tale om en idræts-vuggestue og -børnehave med fokus på børns trivsel og sundhed ved brug af idræt og mange aktiviteter ud f huset.
Det ses blandt andet også ved ansættelsen af Siri Seglem, tidligere norsk landsholdsspiller i håndbold, samt Glenn rask, der spiller på Jammerbugt FCs hold i 2. division.

Læs mere om Brumbassen og Gitte Bach her og se flere fotos nedenfor: