Coop har købt den 64.000 kvadratmeter store grund Loftbrovej 15-17 i Nørresundby, hvor den nuværende Kvickly, JYSK og Maxi Zoo er placeret.
Men planen er at udvikle området med yderligere 8-10 nye butikker samt bygge et nyt moderne Kvickly, et nyt OK tankanlæg og vaskehal.
– Vi har gennem de seneste otte år ønsket at udvikle området til glæde for kunderne i Nørresundby og omegn. Derfor er vi glade for, at vi har kunne indgå aftale om køb af hele komplekset, siger ejendomsdirektør Flemming Møller Hansen, Coop.

Vil åbne om et par år
Coop har allerede lavet en idéskitse for projektet, men er i fuld gang med at analysere hvilke typer butikker, der er størst behov for. I løbet af de kommende måneder skal planlægningen drøftes nærmere med Aalborg kommune.
Visionen er, at der udover Kvickly, OK, Jysk og Maxi Zoo kan blive plads til ca. 8-10 andre butikker og restauranter.
Hvis det går som ønsket, vil den nye Kvickly og øvrige butikker kunne åbne i 2024.

Flere investeringer
Investeringen er den seneste af en række større ejendomskøb i Coop.
Fra 2019-2021 har man købt ejendomme for mere end to milliarder. kr. Strategien er at eje de vigtigste ejendomme, hvor man har butikker på de bedste A-placeringer, mens B-placerede ejendomme lejlighedsvis sælges fra. I 2021 blev der solgt for knap 450 mio. ejendomme.
Udover de mange køb blev der også bygget mere end 20 udvidelser af Fakta butikker, så de kunne åbne som større Coop 365discount butikker.