Sparekassen Vendsyssel har i dag, mandag 14. september, besluttet at lukke alle sine afdelinger på grund af Covid-19 smitte.
Sparekassen oplyser, at fordi enkelte medarbejdere i flere af sparekassens afdelinger er testet positiv for Coronavirus, har sparekassen indtil videre valgt at lukke for adgang til alle afdelinger.
Det oplyser sparekassen på sin hjemmeside.

Hindre spredning
Beslutningen er taget for at begrænse risikoen for yderligere smittespredning på tværs af sparekassens afdelinger samt af hensyn til både kunder og medarbejdere.
Sparekassen oplyser, at man har mulighed for at benytte dens selvbetjeningsløsninger samt kontakte de lokale afdelinger per telefon og e-mail.

OPDATERET: Siden uddyber direktør Vagn Hansen i en pressemeddelelse:
-Vi har henover weekenden fulgt udviklingen i Brønderslev Kommune og konstateret, at enkelte af sparekassens medarbejdere i området også er ramt. Vi har derfor, for at stoppe smittespredning, valgt at lukke for den fysiske adgang til afdelinger i hele sparekassen, ligesom alt intern mødeaktivitet på tværs af sparekassen igen er stoppet. En stor del af sparekassens medarbejdere er samtidig sendt på hjemmearbejde.
– Vi har i løbet af weekenden valgt at få testet et større antal medarbejdere og afventer i øjeblikket svar. Sparekassens ledelse evaluerer løbende udviklingen og åbner op for den fysiske adgang igen, så snart vi finder det forsvarligt.
Lukningen ventes foreløbig vare til 25. september.

Sparekassen Vendsyssel har afdelinger i:

  • Bedsted, Brovst, Brønderslev, Dronninglund, Fjerritslev og Frederikshavn.
  • Hadsund, Hirtshals, Hjallerup, Hjørring, Hvidbjerg, Jerslev, Klokkerholm og København.
  • Lem, Lemvig, Læsø, Lønstrup, Mariager, Pandrup, Saltum, Sindal, Skagen og Skive.
  • Snedsted, Struer, Sæby, Tårs, Ulsted, V. Hassing, Vinderup, Aabybro og 3 afdelinger i Aalborg.