– Posttorvet skyder i vejret ved Rolighedsvej i Aabybro, og ejendomsmægler Morten Grimm, EDC Danebo, kan også melde om stor interesse for byggeriet.
De to nye bygninger i 4 og 5 etager kommer til at rumme 15 ejerlejligheder, ligesom Nørresundby Boligselskab får opført 15 lejeboliger.

Erhverv i stueplan
I stueplan kommer der erhverv.
Spar Nord Bank ventes at åbne i sine 500 kvadratmeter nye lokaler i den vestlige af bygningerne til foråret 2021, mens det stadig er muligt at leje eller købe det andet erhvervsareal på 363 kvadratmeter med en den meget synlige placering ud mod rundkørslen.

Illustration: Rødbro og Frederiksen Arkitekter.

To er solgt
– Vi har solgt to af de 15 lejligheder. Desuden har vi 4-5 kunder, som er meget interesserede, men de tør ikke sætte villaen til salg allerede nu, fordi der stadig er en lang ventetid, inden de nye lejligheder er klar. Der er 10 måneder til, man kan overtage lejlighederne, så det er stadig et tidligt stadie, siger Morten Grimm.

Åbent hus
EDC Danebo vil efter sommerferien holde åbnet hus i de nye boliger.
– Det er vores erfaring fra vores salg af 27 rækkehuse i Vadum, at det er svært at sælge noget, som kun kan ses på papir. Så snart det første rækkehus var bygget, så gik det stærkt med at få solgt.
– Det samme vil gælde med Posttorvet. Folk vil vente for at se hvad det er, mener Morten Grimm.
– Vi er ved godt mod. Det er det bedste projekt vi endnu har haft bedømt ud fra den interesse, der er allerede nu, tilføjer han.

Illustration: Arkitekt Finn Østergård A/S