Jammerbugt FC har skrevet en 1-årig kontrakt med Emil Arendrup Nielsen, der skifter til Jammerbugt FC fra divisionskollegerne i Brabrand.
Den 20-årige forsvarsspiller er oprindeligt fra Hjørring og glæder sig nu til, at vende tilbage til det nordjyske, hvor han har udset sig Jammerbugt FC som værende klubben, han skal fortsætte sin udvikling i.

Bide sig fast på holdet
– Jammerbugt FC har en spændende trup med rigtig mange dygtige spillere, og der bliver gået til den til træning hver dag. Nu skal jeg forsøge at bide mig fast på holdet i den kommende sæson. Jammerbugt FC passer godt til mig og min situation lige nu, siger Emil Arendrup Nielsen.
Han har allerede deltaget i sæsonens første træningsuge, efter han er flyttet hjem til Hjørring fra Vejle, hvor Emil Arendrup Nielsen netop har afsluttet sin HHX uddannelse.

Et stærkt signal
Den nye Jammerbugt FC spiller tog hul på fodboldtilværelsen i Bindslev/Tversted IF, inden han flyttede til Hjørring IF som U14 spiller.
Efter et par år gik turen via efterskole videre til Vejle Boldklub, inden seniorkarrieren blev indledt i Brabrand.
Nu hedder det Jammerbugt FC, og det er cheftræner Bo Zinck glad for.
– Emil er en stærk signing for os. Han har spillet fast i Brabrand, men vender nu hjem til Nordjylland, og vi er glade for denne mulighed er opstået. At vi er lykkedes med at tiltrække Emil glæder mig, både fordi det er en god forstærkning, og fordi det viser, vi er dygtige til det, vi gør her i klubben, forklarer Bo Zinck og fortsætter.
– Emil er ung, men allerede erfaren. Han er klar til at konkurrere og trykke til hierarkiet fra dag et. Han er stærk i duellerne, stærk mentalt og han kan spille både venstre back samt midtstopper, hvilket også er et plus. Emil har gjort det godt i den første træningsuge og vi ser meget frem til samarbejdet i den kommende sæson.

Træningskamp lørdag
Emil Arendrup Nielsen får mulighed for at vise sig frem i den blå trøje for første gang i den kommende weekend, når Jammerbugt FC på hjemmebane skal teste formen af mod Sæby i forberedelsernes første træningskamp.
Det er lørdag 8. august kl. 11.00.