– Efter godt en måneds forberedelser kunne en glad Steinthor Arnason mandag 20. juli åbne det nye spise- og øl-sted, Den Kække Havfrue, på Strandvejen 8 i Blokhus.
Og Den Kække Havfruen vil have åbent hele året.

Velkommen til. Steinthor Arnason byder indenfor. Foto: Vores Jammerbugt

Det var en forløsning
Steinthor Arnason har måttet vente på at få en alkoholbevilling til at sælge blandt andet de særlige kraft øl fra Bad Seed Brewing, som brygger på den tidligere Landkær Sodavandsfabrik nær Storvorde, fordi Bevillingsnævnet på grund af Corona ikke har kunnet holde møder.
– Jeg åbnede mandag klokken 12 uden servering af alkohol, jeg kunne ikke vente længere, og klokken 14.15 tikkede der en bevilling ind. Det var dejligt og en forløsning, siger en glad indehaver.

Dansk smørrebrød og en øl
Den Kække Havfrue byder på traditionelt dansk smørrebrød samt vafler til den søde tand og specialøl, og der er både frokost- og aftenmenu.
– Vi har fået en virkelig god start. Men jeg er lidt overrasket, fordi jeg havde forventet, at vi ville være et ølsted med tryk på mellem klokken 21 og midnat. Men i stedet er der en god søgning til vores frokostmenu ,og der er en god aftentrafik, siger en tilfreds Steinthor Arnason.

Der serveres lækkert smørrebrød. Foto: Vores Jammerbugt

Levende musik i aften
I dag, fredag 24. juli,  har Den Kække Havfrue også levende musik fra klokken 21 til midnat, og det vil der også komme senere på året, da det nye spise- og ølsted vil holde åbent året rundt.
– Jeg vil gerne gøre mig kendt blandt de lokale og servere for dem samt leje lokalerne ud til fødselsdage og andre arrangementer.
– Til jul får vi en juleplatte, og om vinteren vil der også være levende musik 1 til 2 gange om måneden, siger Steinthor Arnason.
Han påpeger, at der er kun 35 minutters kørsel fra Aalborg til Blokhus, en halv time fra Hjørring samt 20 minutter fra Brønderslev.
– Så der er mange mennesker, som har brug for noget adspredelse fra Corona.

Blokhus har en særlig betydning
Steinthor Arnason er uddannet bager samt i hotel- og restaurationsbranchen.
Han har stået for køkkenerne i de hoteller og restaurationer, han selv har ejet på Island samt har erfaring fra branchen i Schweiz.
Det er ikke tilfældigt, at han har åbnet i Blokhus, da han holder meget af byen, stranden og området.
Læs mere om han baggrund for at åbne i Blokhus her: