Mormor-mad til 100 kroner på Strandingskroen

– Strandingskroen i Blokhus har tilknyttet Carsten Olsen, bedre kendt som Den Skaldede Kok, som ny bestyrer.
Han har mere end 40 års erfaring i køkkenet, og spændvidden rækker fra det forfinede køkken på Hotel d’Angleterre til senest fodboldkøkkenet i Bindslev.

Kendt som TV-kok
I mere end 20 år har Den Skaldede Kok været kendt som tv-kok. Han har skrevet flere kogebøger og holdt adskillige foredrag. 
Som bestyrer vil Carsten Olsen være garant for, at Strandingskroens høje kvalitetsniveau fastholdes. 

Fra det fine til det daglige
Strandingskroen i Blokhus er fredet i klasse A. Kroen blev kgl. privilegeret i 1844 og har siden været et førende spisested i Nordjylland.  
Sammen med køkkenchef Frederik Holm vil Den Skaldede Kok stå for det kulinariske, der spænder fra fine dining over et traditionelt krokort til som noget helt nyt at introducere gammeldags mormormad.

Kroen blev kongelig privilegeret i 1844. Privatfoto

Køkkenchefens metier
Til selskaber, fester og andre arrangementer, hvor man gerne vil præstere det ypperste, vil køkkenchef Frederik Holm brillere.
Han har være tilknyttet flere gode restauranter med fransk inspiration, så Strandingskroen vil tage enhver udfordring op afhængig af gæsternes ønsker.

Frederik Holm og Den Skaldede Kok. Privatfoto

Ugentlig tavleret
Som noget nyt vil kroen introducere en ugentlig tavleret, der er inspireret af mormor.

De kommende ugers livretter: 

  • Uge 7: Benløse fugle.
  • Uge 8: Biksemad.
  • Uge 9: Brændende kærlighed. Uge 10: Farseret porre.
  • Uge 11: Karbonader.
  • Uge 12: Bøf Stroganoff:
  • Uge 13: Kylling danoise.
  • Uge 14: Hakkebøf m/bløde løg og surt

  – Vi tror, at Den Skaldede Kok er bedre til at lave disse klassiske retter end mormor, men det må komme an på en prøve. Vi sælger tavleretterne til en ekstraordinær gunstig kuvertpris på 100 kroner, lyder det fra Strandingskroen