Med kagemand, bobler, slikposer, billige hot dogs, balloner og selvfølgelig masser af gode tilbud byder Sportmaster, Thiele samt Bog&Ide/Legekæden alle kunder velkommen i de tre forretningers spritnye lokaler i 1. etape af det nye Aabybro Centret i dag, torsdag 17. februar.
Og i går var der travlhed med at lægge en sidste hånd på de nye flotte forretninger.

En oplevelse
I et butikslokale på hele 350 kvadratmeter er Sportmaster indrettet, så en tur rundt i butikken bliver en oplevelse og inspiration.
På gulvet følges et løbebånd og på vejen rundt kommer kunderne forbi sportstøj og -udstyr samt flere store lightbox på væggene med inspiration, og boxene kan skifte program alt efter sæsonen.
– Vi har fået et større udvalg med mange flere modeller og farver, men også nye brands, fortæller butikschef Louise Andersen.
– Jeg har glædet mig helt vildt og er helt klar, fortæller hun.

Bøger og briller
Hos Bog&Ide er der heller ikke sparet på kvaliteten i inventaret, og den nye butik er med sine 579 kvadratmeter i den større ende af en Bog&Ide at være.
– Det er bare dejligt at være tilbage på sin gamle adresse i dejlige nye lokaler, fortæller Klaus Simonsen.
Han kan fra sin indgang se over til Thieles nye flotte eksklusive forretning med masser af glaspartier, lysindfald og et sofahjørne.
– Vi synes, at den nye indretning klæder vores butik. Vi er klar til den helt store åbningsfest og har armene højt over hovedet. Det her er en milepæl. Det er jo det 4. sted, vi bor, siden jeg åbnede forretningen for 4 år siden, men nu er vi landet, siger optiker Jesper Damgaard og tilføjer.
– Og så er jeg glad for, at adressen er 4c – altså se.
Siden februar 2020 har Sportmaster, Thiele samt Bog&Ide været genhuset i den tidligere Faktabygning, mens deres tidligere lokaler er blevet revet ned og erstattet af det nybyggeri, sm de nu er flyttet i.