Fodbold, 2. division
Thisted FC – Jammerbugt FC: 1-0 (0-0)
1-0 (75.)

(Arkivfoto: Nikolaj Lyngø scorede i den omvendte kamp)
Efter at have spillet siden november 2019 og de første godt to måneder i 2021 uden at tabe en kamp samt været ubesejret på udebane siden september 2019, så måtte det meget logisk ende på et tidspunkt.
Men det kan Jammerbugt FC ikke bruge meget til efter lørdagens nederlag på 1-0 i lokalopgøret på Lerpytter Stadion i Thisted.

Skarpheden blev hjemme
– Kampen burde være endt 0-0. Holdene har hver deres halvleg, så vi er selvfølgelig trætte af det, siger cheftræner Bo Zinck om nederlaget.
Men Jammerbugt FC manglede simpelthen kvalitet i afslutningerne, og den skarphed, der plejer at være, var ikke taget med til Thisted.
–  Der var kun forkølede afslutninger, siger Bo Zinck.

For passive
Jammerbugt C havde styr på Thisted i 1. halvleg og havde chancer.
– Men vi kom ikke rigtig ud til kampen efter pausen, hvor vi spillede en virkelig dårlig 2. halvleg. Vi gav bolden alt for meget væk og var for passive, siger Bo Zinck.
Det resulterede blandt andet i, at Thisteds angriber Yao Dieudonne fik alt for meget tid til at flugte et indlæg i mål et kvarter før tid.
– Efterfølgende havde vi mulighederne for at score, men igen var vi ikke gode nok i afslutningerne. Det lykkedes ikke i dag, siger Bo Zinck.

Ny topkamp mod B. 93
Trods resultatet bevarer Jammerbugt FC sin 1.plads med to points forspring og en kamp i hånden til B. 93 samt 4 point foran Frem, der ligeledes tabte lørdag med 1-0 hjemme mod Dalum.
Og netop B. 93 får Jammerbugt FC besøg af i næste kamp lørdag 20. marts kl. 14 i en kamp der desværre stadig er lukket for tilskuere.
– Vi skal være meget bedre mod B. 93 end vi var i dag mod Thisted, ellers bliver det en hård omgang, siger Bo Zinck.
Han ærgrer sig over, at Nikolaj Lyngø fik advarsel mod Thisted og derfor sidder ude med karantæne i topkampen mod B. 93.
Og efter den vigtige kamp kommer der endnu en gyser, nemlig udekampen mod Frem 27. marts.

Top-6 i 2. division gruppe 1:

Hold                           Kampe      Point
1. Jammerbugt FC       13             30
2. B. 93                       14             28
3. Frem                       14             26
4. Thisted                   12             23
5. Aarhus Fr.       14             23
6. Dalum                    13             22