Der er lagt op til en ekstravagant musikalsk oplevelse fra allerøverste internationale hylde, når Bjarke Falgren og Sönke Meinen optræder tirsdag aften 30. november kl. 20 i Jammerbugt Kulturcenter, oplyser koncertansvarlige Mads Mølgaard.
Violinist Bjarke Falgren går på scenen med sin musikalske legekammerat, guitarvirtuosen Sönke Meinen fra Tyskland.
Duoens musikalske udtryk spænder fra det smukke, lyriske og folkloriske til det legende, råswingende og virtuose udtryk.
Deres kompositioner er en blanding af jazz og folk, tilsat en unik sound, som skyldes Bjarke og Sönkes konstante udforskning af nye måder at bruge deres instrumenter på.  
Det er stadigt muligt at sikre sig en plads til koncerten næste tirsdag, oplyser Mads Mølgaard.

Spillemand
Mange fremhæver grammy-vinder Bjarke Falgren, som en spillemand der mestrer sit instrument til det ypperste. Blandt andre Svend Asmussen som før sin død bestemte, at Bjarke skulle betragtes som sin musikalske arvtager og derfor blev den første til at modtage “The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017”.
Sönke Meinen, er et tysk guitar-talent som har fortryllet guitarister og andre musikelskere gang på gang. Bl.a. ved at vinde konkurrencerne “Guitar Masters”  og “The European GuitarAward”. Derudover har Meinen også modtaget ros fra den australske guitar-legende Tommy Emanuel, som kalder ham “en af de mest kreative fornyere på scenen i dag.