Fodbold, 2. division, gruppe 1
Dalum – Jammerbugt FC: 3-4 (1-2)
0-1 (13.) Emil Nielsen
1-1 (19.)
1-2 (26.) Christian Rye
2-2 (56.)
2-3 (59.) Glenn Rask
3-3 (65.)
3-4 (78.) Christian Rye

– Det var en skam, der heller ikke i dag ikke måtte være tilskuere. Så skulle de have betalt ekstra, da de var gået hjem, siger Bo Zinck, cheftræner for Jammerbugt FC med både galgenhumor og ironi efter lørdagens udekamp mod Dalum.
Med 7 mål og 4 straffespark, så var der masser af nervepirrende spænding, hvor Jammerbugt FC tre gange måtte se sin føring indhentet, men alligevel sikrede sig tre vigtige point i topstriden.

Normalt vinder man ikke
De to hold fik hver tilkendt to straffespark, hvoraf kun det ene til Jammerbugt FC burde være dømt, efter Bo Zinks mening.
– Det er rigtig flot af spillerne at vinde her i dag. Normalt kan man ikke vinde sådanne kampe, hvor der sker så underlige ting. Det er de billigste straffespark, jeg har set. Det er sindssygt, siger Bo Zink.

Tre ændringer

Han havde foretaget tre ændringer op til kampen, da Christian Rye var tilbage efter karantæne og Nikolaj Lyngø klar efter skade. Til gengæld var Mads Larsen ude med skade og blev godt erstattet af Emil Nielsen, der scorede kampens første mål.
– Det er meget fortjent at vi vinder. Vi skaber flest chancer, og vores defensiv gør det rigtigt flot og giver ikke meget væk, selv om det lyder mærkeligt at sige om en kamp, hvor modstanderen scorer tre gange.
Men set over hele kampen havde Dalum blot 6 afslutninger – inklusiv de to straffespark – mens Jammerbugt FC udover de fire mål og flere afslutninger også ramte træværket tre gange.
– Vi kæmpede og sloges, som man skal på en græsbane, at der så er nogle udefra kommende faktorer, som man ikke kan styre, gør indsatsen og sejren endnu flottere. Det er en meget vigtig sejr, lægger Bo Zinck ikke skjul på.

Nye svære kampe på vej
Den bringer nemlig Jammerbugt FC tilbage på 1. pladsen, da B.93 spillede uafgjort hjemme mod VSK Aarhus. Samtidig tabte Thisted ude mod Aarhus Fremad.
– Det er da dejligt at ligge nr. 1, hellere det end at ligge nr. 14, og vi vil meget være forrest og ligge nr. 1, når turnering slutter. Men vi er meget opmærksomme på, at vi er 8 hold, der er i en meget tæt kamp om de 7 øverste pladser, og nu venter to meget svære hjemmekampe mod Aarhus Fremad og dernæst VSK Aarhus. Så vi tager en kamp ad gangen, understreger Bo Zinck.