Hvordan ser boligmarkedet ud efter flere måneder med Corona?
Et hyppigt stillet spørgsmål, som har været diskuteret et hav af gange under Corona-krisen.
Mange eksperter spåede i marts måned boligmarkedet 2020 til den største krise siden 2008.
Fire måneder senere kan vi i bagklogskabens klare lys berette om et ustoppeligt boligmarked med stigende boligpriser. Et drømmescenarie for boligsælgerne.

Der er to gode grunde til at sælge din bolig nu:

Lavere udbud af boliger i hele Danmark
Udbuddet af boliger til salg har iflg. Boligsiden været dalende de seneste fire måneder. Køberne er stadig i markedet, og det medfører, sammen med det lave udbud, at boligsælgerne har større chance for at få solgt.
Der er stor efterspørgsel på både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse. Boligsalget har været væsentligt højere end normalt ved alle disse boligtyper.

Stigende boligpriser præger markedet
Det lave udbud af boliger til salg og den stigende efterspørgsel fra køberne presser priserne op. Boligpriserne er steget til det højeste niveau i 10 år iflg. Boligsiden.
For boligejerne betyder det, at tidspunktet er attraktivt i forhold til at sætte til salg.
https://www.boligsiden.dk/nyheder/2020/08/boligpriser-stiger-paa-ny-og-slaar-sidste-maaneds-rekord/

De fire bedste måneder i historien
Vi har været vidne til nogle vanvittige rekorder på boligmarkedet de seneste måneder, og det mærker vi også tydeligt ved Mæglerhuset.
– April, maj, juni og juli har været de fire bedste måneder i Mæglerhusets historie. Det har været nogle vilde måneder, hvor vi har haft ekstra travlt,” fortæller Søren Agesen, butikschef ved Mæglerhuset Aabybro.

Al mulig grund til optimisme
Prisstigningerne fortsætter selvfølgelig ikke i al evighed, men hos Mæglerhuset tror vi på et solidt og robust marked, der er bedre gearet til at klare de udsving, der måtte komme sammenlignet med markedet i 2008.
De positive takter, der kendetegner boligmarkedet p.t., er gældende i alle Mæglerhusets fire afdelinger, hvilket giver al mulig grund til optimisme for boligmarkedet ultimo 2020.

Flytter mellem afdelinger
Mæglerhuset har succes med at flytte kunderne mellem de fire afdelinger i hhv. Aalborg, Nørresundby, Aabybro og Dronninglund.
Mæglerhuset i Aabybro og Dronninglund, står eksempelvis klar med et spændende udvalg af boliger i Jammerbugt – og Brønderslev Kommune, når kunderne fra Aalborg-området søger længere nord på.
– Vi oplever en stærk synergieffekt mellem vores fire afdelinger. Der foregår et helt unikt samarbejde og sammenhold. Det er et vigtigt element for at kunne fortsætte de positive takter, siger Søren Agesen.