Post Nord satte rekord i Nordjylland på en almindelig torsdag

– Når man ringer til Expert/Punkt1 i Aabybro, så bliver man straks budt velkommen til forretningen – med tilføjelsen velkommen til Aabybro Posthus.
De seneste to år har Expert nemlig også været byens postbutik med ind- og udlevering af pakker.

Bliver i byen
Ideen om at blive Aabybros pakkecenter opstod, da Post Nord manglede et sted til sin postbutik, fordi en tidligere aftale i byen ikke blev forlænget.
– Vi synes, at en postbutik er en god måde at få flere folk ind i butikken på og få lidt mersalg samt gøre opmærksom på Expert og Punkt1. Også fordi markedsføring er dyrt, forklarer Thomas Sørensen, souschef i Expert.
– Desuden ville det være ærgerligt, hvis borgerne var nødt til at køre til en anden by for at hente deres pakker, tilføjer han.

Det har været en god ide for Expert også at åbne postbutik. Foto: Vores Jammerbugt

Mange flere kunder
Og ideen har vist sig at være yderst bæredygtigt.
– Vi får cirka 35.000 flere kunder ind i butikken om året som følge af postbutikken, og vi håndterer omkring 30.000 pakker årligt, fortæller Thomas Sørensen.
Det er hovedsageligt i november med blandt andet Black Friday, at der er rigtig travlt med pakkerne.
– Når vi har allermest travlt, så er der 300 pakker dagligt.

Hos Expert giver Corona-krisen ikke mere travlhed med pakkerne. Foto: Vores Jammerbugt

Ny rekord
Trods Corona-krisen og en øget net-handel, så har Expert ikke mere at lave i postbutikken end sædvanligt. Men det har Post Nord.
– Torsdag 16. april satte Post Nord i Aalborg ny rekord med 38.000 pakker mod normalt 22.000 om dagen. Det er næsten en fordobling, fortæller Thomas Sørensen.
Og det giver hovesagligt travlhed hos bude og biler, der kører med pakkepost.