Fodbold, Nordic Bet Ligaen
Jammerbugt FC – Vendsyssel FF: 2-1 (1-0)
1-0 (44.) Omar Natami
2-0 (58.) Ismael Sidibe
2-1 (63.) Lucas Jensen

Lørdagens fortjente sejr i lokalopgøret mod Vendsyssel har givet Jammerbugt FC fornyet og endnu stærkere tro på, at oprykkerne kan forblive i landets næstbedste fodboldrække.
Jammerbugt FC er nu blot ét point efter Esbjerg fB på den 4. plads i nedrykningsspillet, der giver en ny sæson i Nordic Bet Ligaen.
-Det er tæt, og der skal ikke mere ned et par sejre til, før du er med. Det er det, vi hele tiden har sagt, siger Sead Gavranovic.
– Vi tror på det, og vi fortsætter med at arbejde stenhårdt , siger han.

Kvikke kombinationer
Med den stærke medvind som 12. mand lagde Jammerbugt FC fra kampen start et hårdt pres på gæsterne, som i kampens indledning måtte se deres målmand, Lukas Jonsson, spille bolden lige ud til en modstander, men keeperen reddede efterfølgende modstanderen.
Jammerbugt FC havde held med et højt pres og forhindrede Vendsyssel FF i at kunne spille bolden op – også efter målspark, og hjemmeholdet vandt langt de fleste dueller og viste kvikke hurtige både driblinger og kombinationer.
Det så ud til, at gæsterne havde svært ved at følge med i Jammerbugt FCs tempo.
– Vi havde aftalt, at vi skulle ud og presse dem højt. Det lykkedes, og de virkede lidt overraskede over det, fortæller Sead Gavranovic.
Derfor stillede hjemmeholdet til kampen også med 4 mand i forsvaret i stedet for 5 og med to 6´ere på midtbanen for at få flere med frem på banen, forklarer den spillende assistenttræner.

Flot mål
Særligt offensive Omar Natami og på midtbanen Ismael Sidibe samt Farid Ikene viste sig flot frem, men hjemmeholdet kom ikke til farlige afslutninger, mens Vendsyssel FF efter en halv time endnu ikke havde haft en eneste.
Og så, lige før pausen diskede hjemmeholdet igen op med gode kombinationer med en stikning til Ahmad Gero, der på kanten af feltet smart sendte bolden videre på førsteberøringen til Omar Natami, der efter at have gjort mest væsen af sig i højre side pludselig var at finde i venstre side af feltet, og han scorede sikkert til 1-0.

Flere mål
Efter pausen var det Vendsyssel FF, der skulle prøve at profitere af medvinden, men selv om gæsterne fik mere spil, formåede Jammerbugt FC stadig at kombinere og komme på gæsternes banehalvdel.
Det førte blandt andet til et hjørnespark, der i anden omgang endte hos Ismael Sidibe, som sikkert øgede føringen.
Det så ud til, at en sikker sejr nu bare skulle køres hjem, men Jammerbugt FCs målmand, Pape Ndiaye, klumrede gevaldigt helt og aldeles upresset med bolden ved baglinjen og endte med liggende at tabe bolden, så gæsternes Lucas Jensen kunne score vel nok karrierens letteste mål.
Det bragte ny spænding i kampen, men Jammerbugt FC sikrede sig sejren trods 6 minutters overtid.
Jammerbugt FCs næste kamp er lørdag 30. april kl. 14.00 hjemme mod HB Køge.