I den forgangne uge har FDF Aaby-Vedsted tilbudt gratis kanoture til børn og unge i alderen 6 til 17 år, og det har være en stor succes.
Kanoturene fortsætter i den kommende uge, og senere på sommeren er FDF også klar med nye gratis aktiviteter ved kredshuset på Torngaardsvej.

Tilmelding dagen før
Det er mandag 20. juli og tirsdag 21. juli klokken 16.00 til 18.00, at man kan komme på en ganske gratis kanotur på den flotte Ryaa.
Dog skal man tilmelde sig dagen før på mobilnr. 25210234 og så møde op på kanopladsen på Aastrupvej overfor Aabybro Mejeri, når man skal på tur.

Fuld hus
– Vi har haft 28 børn og unge ude at sejle på to dage. De første dag var der 4 både i vandet og dagen efter havde vi fuld hus med 10 kanoer på Ryaa, fortæller Else Ring Madsen, FDF Aaby-Vedsted.
– Der har været mange positive reaktioner og overraskelser over, at vi har en så flot oplevelse så tæt på os, fortæller hun.

Bål og trommer
Desuden tilbyder FDF Aaby-Vedsted onsdag 29. juli og torsdag 30. juli fra klokken 14.00 til 18.00, at man gratis kan deltage i aktiviteter ved kredshuset på Torngaardsvej i Aabybro.
– Der vil være spil og bål. Vi skal snitte pinde med dolk, og man kan spille på fløjte og trommer, fortæller Else Ring Madsen.Andel i pulje
FDF har søgt tilbud og fået andel i den pulje penge, som Jammerbugt Kommune har fået fra Staten til at tilbyde gratis sommeraktiviteter for børn og unge efter et forår med nedlukning på grund af Covid-19 og kan derfor tilbyde de gratis oplevelser.