Brovst Byfest er netop overstået og både arrangører og deltagere kan med glæde se tilbage på en succes. Se fotos nederst i artiklen.
Torsdagen startede med åbning af pladsen, der var fyldt af glade børn.

Vildt show
Der var gratis hoppeland alle tre dage, sponsoreret af Lions Club, og torsdag aften var der tarteletter og tankelæsning, hvor mentalisten, Karsten Sørensen leverede det vildeste show.
– Fredagen startede med børnekarneval, som slog alle rekorder i år. Godt 300 børn deltog i optoget på vej gennem byen, hvor handelsforeningen havde sat flag op, og nede på pladsen var der slush ice til alle børn, og trods vedvarende regn hele dagen, var der liv og glade dage i hoppeland hele dagen, fortæller Maria Appel, formand for Brovst Borgerforening.
Øland Karate kom og gav opvisning, og derefter kom politibil, akutbil og den store brandbil ind på pladsen. Beerducks fra Øland viste deres flotte knallerter frem, og Brovst Speedway Club havde sine speedway cykler med.

Kylling og skatere
Om aftenen stod gæve gutter fra Lions Club i baren, og så var der spis sammen i teltet med helstegte kyllinger til alle. Næsten 200 kom og spiste.
Efter maden kom tre dygtige skatere fra Aalborg og lavede opvisning på den nye skaterbane. Alle børn og unge var meget interesserede og havde gode spørgsmål til drengene.
– Vi sluttede fredagen af med en fed fest i teltet, hvor MD duo fra Thy spillede op til dans, og lørdag startede vi med morgenmad i teltet efterfulgt af loppemarked på pladsen, fortæller Maria Appel.

Det muntre køkken
I teltet var der børnehurlumhej med tegnekonkurrence, ansigtsmaling, sækkeløb og snørebåndsspisning.
Hele dagen var der fodbold på stadion i forskellige aldersgrupper, man kunne få trækture på ponyer, Lions Club lavede det muntre køkken, og sommerspringerne gav opvisning på pladsen. Kl. 12 kom klovnen MIGU og underholdt børn og voksne. Lørdag aften var der igen fuldt hus til spisning, Jammerbugt Garden stod i baren, og efter maden leverede Brovst Revyen et forrygende show. Resten af aftenen var der musik og glade mennesker.
– Alle dage var hallen åben og til stor hjælp med alt, vi behøvede, og Skovsgaard/ Brovst KFUM IF Håndbold stod for salg af pommes frites, pølser til alle de sultne. Teltet havde Sparekassen Danmark sponsoreret og var udlejet af Nordjysk Service og Teltudlejning til fantastiske priser, og El-Nord havde hjulpet med alt strøm, siger Maria Appe.
– Brovst byfest er et levende bevis på, at vi kan alt, når bare vi står sammen. Ingen kan alt, alle kan noget, og sammen kan vi det hele.