– Det er gået skidegodt. Vi har haft virkeligt travlt Kr. Himmelfartsdag og i weekenden, særligt mens det var godt vejr.
Det er en glad Anita Michaelsen, der kan gøre status over den første uge med Kunstcafeen åben for gæsterne.
– Vi har haft fantastisk travlt, også mere end vi plejer under normale forhold. Folk vil gerne ud og spise, og vi er heldige med at have de store lokaler og den store terrasse, så vi overholder myndighedernes krav, siger hun.

Imponerende opbakning
Politiet var da også på besøg på Kr. Himmelfartsdag og så sig lidt omkring, inden de kunne køre hjem igen uden at have noget at bemærke.
– Alle gæsterne siger, det er dejligt at være tilbage, og vi har stadig en del take-away, fortæller Anita Michaelsen.
Netop take-away med hele menukortet har været forretningen under den tvungne lukning.
– Det har været godt. Det faste personale har stort set haft alle deres timer. Vi er ikke blevet fede af det, men bare det at kunne holde åbent, og folk har virkelig støttet os. Det må jeg tage hatten af for. Det har været virkeligt imponerende, pointerer Anita Michaelsen.

Ser frem mod sommeren
Hun lægger dog ikke skjul på, at de sidste par måneder har været lidt hårde, da Corona-krisen ramte lige efter en ombygning for et større beløb.
– Men vi klarer os. Nu ser vi frem mod sommeren. Den bliver kanon. Der kommer rigtig mange mennesker til Blokhus, og konfirmationerne er skubbet til efteråret, så der får vi også travlt, siger Anita Michaelsen.
Hun er ved at forberede sig til højsæsonen. Der er ekstra tjenere på prøve samt været samtaler med et par kokke.
– Her kommer rigtig mange folk, når vejret er godt. Her er gateway og stranden, hvor man kan gå en tur. Her er højt til himlen. Folk nyder at komme tilbage, Vi kan ikke klage, siger hun.