– Gjøl Kro skal senest 1. november have ny forpagter efter Lise-Lotte Buch, der vælger at stoppe.

105 aktionærer bakker op
Derfor er aktionærerne bag kroen nu på udkig efter den rette person eller par, der er klar til at fortsætte kroens udvikling.
– Man skal have lyst til at drive kro og arbejde med turister samt brænde for lokalsamfundet. Der er jo 105 aktionærer, som bakker op om Gjøl Kro, fortæller Rene Poulsen.

Velbesøgt havn
De seneste år er der nemlig sket en rigtig god udvikling i turismen på Gjøl.
– I pinsen kunne du nærmest ikke parkere på havnen, fordi der var så mange badegæster, nogle der ville sejle ud i båd, eller bare være på havnen, fortæller Rene Poulsen.
Og der er også så mange både i havnen, at en gruppe arbejder på et forslag om at få flyttet den yderste mole længere ud i Limfjorden, så der kan blev plads til flere både.

Bygger mere på
Flere har nemlig fået øjnene op for Gjøl og områdets kvaliteter.
– Der er virkelig sket meget de seneste år, så vi håber på en forpagter, der kan se mulighederne i den øgede turisme på Gjøl, siger Rene Poulsen.
På samme vis har Gjøl Kro udviklet sig siden de lokale aktionærer i 2017 tog over og reddede kroen.
Ikke alene blev den sat i stand fra top til tå, Lise-Lotte Buch rykkede også ind som en erfaren forpagter.
– Hun har gjort det flot og været med til at udvikle kroen. Man kan sige, at soklen er sat, og der er bygget lidt ovenpå, og nu er det tid til at bygget endnu mere på, siger Rene Poulsen.

Travl sommer
Det er Lise-Lotte Buch, der har meldt ud, at hun stopper.
Overvejelserne var der allerede da nedlukningen på grund af Corona trådte i kraft, og efterfølgende kom hun så med den endelige melding.
– Men hun ser frem til en travl sommer og glæder sig, siger Rene Poulsen, der på mobil 20716177 har yderligere informationsmateriale om kroen og jobbet.