Møder og konferencer ude i skoven hitter

– Der er fortsat stor efterspørgsel på at holde møder og konferencer på Hotel Fårup, der åbnede i 2016.
Dugfriske tal viser, at hotellet i 2019 kunne melde om en fremgang på 35 procent i forhold til året før.

Park og teambuilding
Stigningen skinner igennem på både det klassiske dagsmøde, men også på møder med overnatning på Hotel Fårup. Efterspørgslen skyldes blandt andet den anderledes måde, hvorpå Hotel Fårup har mulighed for at kombinere møder med både park og teambuilding, lyder det.
– Vi spår, at de gode takter fortsætter ind i 2020. Vi kan mærke, at gæsterne efterhånden har kendskab til vores åbningstider året rundt, og at vores mødelokaler danner specielle rammer for en dag væk fra kontoret, siger Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland.

Hotellet benyttes meget til konferencer. Pressefoto

Nye mødelokaler
Hotel Fårup byggede fire nye mødelokaler til 2019 og har dermed seks mødelokaler af forskellige størrelser samt parkens 4D Biograf med plads til 120 personer.
– Vi oplever, at gæsterne synes, det er nemt at kunne bestille både mødefaciliteter, teambuilding samt overnatning samme sted, og efterspørgslen er således stor efter at kombinere mødet med en aktivitet i parken eller i naturen omkring Fårup, så deltagerne får frisk luft og ny inspiration til deres møde, siger Niels Jørgen Jensen.

Økologi og bæredygtighed
På Hotel Fårup er der store forventninger til det kommende år, der blandt andet byder på øget fokus på økologi, certificeringer og mere omtanke ift. madspild og sortering.
Hotel Fårup arbejder i 2020 med indsatser omkring økologi og går efter at blive certificeret med bronzemærket inden for økologi.
– Der er ingen tvivl om, at gæster og konferencedeltagere i højere grad har fokus på bæredygtighed, når de besøger os, og det er naturligvis også et område, vi vægter utroligt højt. Hotel Fårups ambition er således at blive certificeret med bronzemærket inden for økologi, inden året er omme, siger Niels Jørgen Jensen.