Lige siden Den Grønne Kile blev etableret i 2012 har der været en drøm, ide og et frivilligt arbejde med at få også en naturlegeplads i det rekreative område i Biersted.
Det var drømmen om at have en legeplads som et tilbud til dagplejen, skolen og ikke mindst de mange børnefamilier, der stadig flytter til byen.
En ide om at udnytte et rekreativt område med legeredskaber.

Privatfoto

Frivillig indsats
Selve arbejdet tog fart for 3-4 år siden med blandt andet indsamling af penge, og det blev til en investering på 385.000 kroner samt utallige frivillige timer, hvor mange forskellige har bidraget, oplyser Frederik From.

Privatfoto

Dræn og rullegræs
Og lørdag 12. september kunne den ny flotte legeplads for de 2 til 12-årige endelig blive indviet, meget symptomatisk i regnvejr.
For egentlig var legepladsen klar til indvielse allerede sidste år, men området har været så mudret, at der først skulle arbejdes med at dræne og lægge rullegræs inden indvielsen, ligesom Corona kom og skubbede til også tidsplanen.

Privatfoto

Tur på svævebanen
Henrik Skøtt bød velkommen til de omkring 50 fremmødte, herunder repræsentanter fra sponsorer som Spar Nord Fonden og Nordea, og ridsede i sin tale forløbet op.

Privatfoto


Helle Bak Andreasen (V), formand for Kultur, Fritids og Landdistriktsudvalget holdte også tale og lagde op til, at den røde snor skulle klippes.
Men det blev den ikke, da Jens Fogh frivilligt meldte sig til at tage turen på svævebanen og ind i snoren.
FDF sørgede for mere hygge med bål, skumfiduser og saft.

Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto