Jammerbugt FCs hjemmekamp lørdag 19. september mod Dalum i fodboldens 2. division blev også en indvielse af det nye Jetsmark Stadion.

Det opgraderede anlæg byder på:

  • Ny belægning på samt en udvidelse af kunststofbanen.
  • Nyt lysanlæg på opvisningsbanen og bane 2.
  • Nyt hegn rundt om opvisningsbane, kunststofbane og bane 2.
  • Ny tribune.
  • Nye overdækkener ved bane 2 og 3 samt bane 4 og 5.

To bidragsydere
To af de største bidragsydere, Jammerbugt Kommune og Norlys Vækstpulje Nyfors, var inviteret til at indvie anlægget med taler i pausen.
For Jammerbugt var det borgmester Mogens Chr. Gade, som pointerede, at Jammerbugt er måske Danmarks bedste fritidskommune.
– Derfor er jeg stolt over, at kommunen kan bidrage og støtte det store frivillige arbejde, her er. Stor respekt for den vilje og engagement, der er i Jetsmark og i Jammerbugt. Uden det ville der ikke være et fritidsliv, sagde han.

Fra venstre Bøje Lundtoft, Mogens Chr. Gade og Jens Boelskifte. Foto: Vores Jammerbugt

Fysiske rammer
Men det kræver også, at der er de rette fysiske rammer.
– Kommunen bidrager med 2,9 mio. kr., men det var ikke blevet til noget, hvis ikke, der havde været opbakning fra klubben og fra Norlys. Sammen løfter vi højere end hver for sig, sagde Mogens Chr. Gade.

Lokale ildsjæle
Efterfølgende kunne Jens Boelskifte på vegne af bestyrelsen i Norlys Vækstpulje Nyfors overrække en check på 350.000 kroner til Bøje Lundtoft, formand for Jetsmark IF/Jammerbugt FC.
– Vi har en pulje til at dele ud til lokale formål, og her i området er der mange ildsjæle at støtte, sagde han.