Fodbold 2. division
Jammerbugt FC – SfB/Oure: 2-0 (0-0)
1-0 (57.) Bardhec Bytyqi
2-0 (84.) Max Møller


Selv om det først var i 2. halvleg, at Jammerbugt FC scorede sine mål, så syntes lørdagens sejr i sæsonåbningen hjemme mod oprykkerne fra Svendborg-Oure Fodboldakademi aldrig at være i fare.

Et minuts stilhed
Inden kampen blev der holdt et minut stilhed til minde for Poul Jensen, som sov stille ind natten til lørdag 29. august 76 år gammel.
Han har været spiller og frivillig i årtier i Jetsmark IF og Jammerbugt FC og før den tid, da han spillede for Pandrup.

Stærk defensiv
Jammerbugt FC indledte kampen med et par chancer, mens gæsterne kun var farlige på et frispark.
– Der var flere ting, vi kunne have gjort bedre, men vi giver ikke mange chancer væk. Jeg er meget tilfreds med, at vi vinder, og at vi endnu en gang holder nullet, siger træner Bo Zinck.

Stor bredde
Han roser også indskifterne, der viser, at Jammerbugt FC besidder en stor bredde.
Mads Larsen, Michael Stokbro, Lasse Storvang og Max Møller blev alle skiftet ind og satte deres aftryk på kampen.
– Det er flot at have en så stærk bænk, konstaterer Bo Zinck.

Tordenbrag på overliggeren
Inden Bardhec Bytyqi bragte hjemmeholdet foran, havde Lasse Storvang et brag af et skud på overliggeren i sin debut for Jammerbugt FC.
– Det vigtigste er, at nu er vi i gang, og det skete med en sejr, samt at vi afholder endnu en gang modstanderne fra at score. Det er en solid base at spille ud fra og så har vi nogle spændende offensive spillere, der kan lave målene for os, siger Bo Zinck.
Jammerbugt F spiller igen næste lørdag ude mod Middelfart, der overraskende indledte sæsonen med at tabe 0-2 hjemme til VSK Aarhus.