Jammerbugt FC er blevet ramt af en skade på målmandsposten, hvor Nicolaj V. Christensen er ukampdygtig i en længere periode.
Derfor har klubben reageret hurtigt og hentet forstærkning ind i form af Benjamin Schubert. Benjamin, der senest har spillet for Kolding IF.

Fra udlandet
Han har skrevet kontrakt med Jammerbugt FC frem til årsskiftet og kommer til efter en periode uden for landets grænser i henholdsvis Ukraine og Sydafrika.
– Vi har hentet Benjamin ind, fordi Nicolaj er blevet skadet og vi er usikre på hvor langt et forløb, vi kan forvente. Vi har nogle unge og talentfulde målmænd, men som også stadig er i en udviklingsfase, siger cheftræner Bo Zinck.
– Benjamin kommer med et hav af divisionskampe og masser af erfaring. Han er en spiller, jeg har kendt gennem flere år via indbyrdes møder på banen. Så jeg ved, hvad han står for, og han er en rigtig dygtig og rutineret målmand, trods sin stadig unge alder. Han har prøvet mange ting, er god til det verbale og han er en god tilføjelse til vores trup. Det sikrer konkurrence på vores målmandspost, hvilket også er vigtigt i dagligdagen, fortæller Jammerbugt FC-cheftræner Bo Zinck.

Fristet af JFC
Den 24-årige målmand har udover Kolding IF også repræsenteret Kjellerup IF og Silkeborg IF i løbet af sin fodboldkarriere.
Senest sendte fodbolden den nye Jammerbugt FC-målmand til udlandet, hvor han i fem måneder har trænet med hos Olympic Donetsk fra den bedste Ukrainske række. En spændende mulighed, hvor der også var en aftale i pipelinen. Sådan gik det dog ikke, og i stedet tog Benjamin, grundet familierelationer til Sydafrika, hvor han i nogle uger trænede med et sydafrikansk hold.
Pludselig opstod muligheden for at vende hjem til Danmark på den korte bane og den greb keeperen med begge hænder.
– Det trak i mig, må jeg indrømme. Både Nordic Bet Ligaen og Bo Zincks planer tiltalte mig, lyder det kort og klart fra Benjamin Schubert, inden han sætter lidt flere ord på sin situation og sine ambitioner.
– Jeg står i en bedre udgave, end før jeg brækkede mit kraveben for et års tid siden, da jeg spillede i Kolding. Så nu håber jeg på, at jeg kan få nogle kampe, selvom jeg har set, at Marcus har gjort det godt for Jammerbugt FC. Så for mig handler det om at komme ind og presse på konkurrencen. Jeg er glad for at være kommet til klubben og glad for at komme i gang igen, siger Benjamin og fortsætter
 – Lige nu og her handler det om at spille så meget som muligt og på højst mulige niveau. Og så handler det først og fremmest om at hjælpe Jammerbugt FC til en sæson mere i NordicBet Ligaen. Mere langsigtet har jeg et mål om at spille Superliga-kampe, men også at prøve kræfter med fodbold i Sydafrika, hvor jeg har både relationer og spændende muligheder.
Udover den skadede Nicolaj V. Christensen tæller Jammerbugt FC’s målmandsteam, under ledelse af målmandstræner Povl Hansen, også Mikkel Rod og den aktuelle 1. keeper Marcus B. Sørensen samt nu altså også Benjamin Schubert