– Som tidligere omtalt, så mister Jammerbugt FC efter denne sæson Zander Hyltoft til Vendsyssel FF i Nordic Bet Ligaen, og nu er det også offentliggjort, at målmand Emil Kobberup går samme vej.

På fuld tid
– Det er altid træls at miste spillere, siger Bo Zinck.
– Men med Emil Kobberups og Zander Hyltofts afgang så viser det, at vi er en klub, der udvikler spillere til at kunne begå sig i klubber med fuldtids set-up. Vi er glade og stolte over, at vi leverer spillere til en top18-klub i Danmark, siger Bo Zinck.

Tomrum skal fyldes ud
Han har efterhånden oplevet at miste en del spillere til klubben i Hjørring i sin tid som træner i både Thisted og i Jammerbugt FC.
– Emil og Zander samt Jammerbugt FC har gjort mange ting rigtig, så spillerne har gennemgået en stor udvikling. Selvfølgelig vil de umiddelbart efterlade et stort tomrum, men med tiden vil andre spillere tage over og udfylde det, siger Bo Zinck, som tilføjer, at det også spiller ind, at Jammerbugt FC har et godt samarbejde med Vendsyssel FF.

Stor udvikling
– Emil har været igennem en rigtig god udvikling hos os og fortjener stor ros, sammen med vores målmandstræner Povl. Sammen har de leveret et godt stykke arbejde. Derfor er vi selvfølgelig også ærgerlige over at miste Emil, som er en vigtig person udenfor banen også, siger Bo Zinck.
– Han er en fantastisk fyr og en dygtig målmand, som også har været med til at skubbe positivt til træningen. Derfor er det selvfølgelig også et tab for os nu og her, men det må vi løse, fortæller Bo Zinck.

En super tid
 Emil Kobberup glæder sig over den udvikling han og klubben sammen har været igennem over de seneste år.
– Jeg har haft en super tid i Jammerbugt FC, både på og udenfor banen. Jeg har kunnet spille kontinuerligt, og det har bidraget til, at jeg har udviklet mig meget. Det har været en fornøjelse at møde ind til træning hver gang.
– Det er en super gruppe af spillere, som altid sørger for tænding til træning og godt humør i omklædningsrummet. Derudover synes jeg, at klubben har taget store skridt, siden jeg ankom i sin tid. Så stor cadeau til hele klubben, lige fra teamet omkring førsteholdet til ungdomstrænerne og de frivillige i klubben, som altid sørger for, at tingene spiller, understreger han.