Der er arrangeret to kampe under træningslejren i Tyrkiet

– Søndag flyver Jammerbugt FCs 2. divisions- samt U19-hold med trænere på træningslejr i Belek i Tyrkiet, hvor det den kommende uge skal stå på fodbold, fodbold og fodbold – samt samvær.
Og der er fundet træningsmodstandere til begge hold under opholdet, som spillerne selv har betalt for.

Stærke georgiske hold
Torsdag 20. februar spiller divisionsholdet mod FC Samgurali fra den næstbedste georgiske liga, mens det lørdagen efter gælder en kamp mod FC Shukara, der spiller i Superligaen i Georgien.
– Det bliver fedt. Det må være en rigtig stærk modstander, når de er med i kampen om at komme ud og spille europæisk fodbold. Det er et hold, der er fultidsprofessionelt, så de må kunne noget. Alle glæder sig til kampene, siger cheftræner Bo Zinck.

Bo Zinck ser frem til at fodboldnørde. Foto: Flemming Dahl Jensen

U19 mod Krasnodar
U19 holdet skal op imod prominente russiske klubber. Onsdag gælder det Krasnodars U17-hold og fredag er det U19-holdet fra Shakhtar Donetsk.
Ellers skal tiden bruges på den taktiske del, da fysikken er ved at være på plads efter de første fem træningskampe.

Tid til at fodboldnørde
– Vi skal arbejde med vores opspil, indlæg og indkast. Hvordan spiller vi os ud af et pres. Defensivt skal vi arbejde med vores pres på modstanderen, og så skal vi selvfølgelig arbejde med standardsituationer som frispark og hjørnespark. Der er helt klart nogle mål at hente der.
– Vi kommer til at fodboldnørde og kommer langt ned i detaljen, fordi der er tid og mulighed for det, og spillerne kommer ikke til at stå og blive kolde eller våde, som herhjemme, siger Bo Zinck.

Foto: Flemming Dahl Jensen

Tilgang af to nye spillere
Han kan i øvrigt glæde sig over, at de to målmænd, som Jammerbugt FC har haft til prøvetræning, begge bliver i klubben.
Det er Magnus Henningsen, der kommer fra Hobro, og Rasmus Sonne, tidligere AaB.
Og generelt er Bo Zinck meget tilfreds med de fem første træningskampe.

Foto: Flemming Dahl Jensen

Sejre i 4 ud af 5 kampe
– Der var lige en 1. halvleg mod Thisted og de sidste 20 minutter mod Vendsyssel FF, hvor vi kommer under tryk, som ikke har været så godt. Ellers har vi vist os fra den gode side, siger han.
– Træningskampene har resultatmæssigt givet os et løft, og når man vinder, føler man, at man gør det rigtigt. Vi kommer med et langt hårdere tryk og får spillet os til chancer, som vi så også scorer på, siger han.

Foto: Flemming Dahl Jensen

…hjemme bedst
Bo Zinck understreger, at det har betydet meget, at holdet har kunnet træne og spille alle træningskampe på nær én i hjemlige omgivelser på den nye kunstgræsbane i Jetsmark. Det har givet ro om opstarten.

Træningskampene:

  • JFC – Skjold Sæby: 9-2
  • JFC – Vejgaard: 4-0
  • Vendsyssel FF – JFC: 2-0
  • JFC – AaB: 1-0
  • JFC – Thisted: 4-2