Jammerbugt FC, der ejes af tyske Klaus-Dieter Müller, mangler penge til at betale sine kreditorer, og ifølge TV2 Nord aflyste spillerne tirsdagens træning på grund af utilfredshed med manglende løn.

Sidste chance
Ifølge Vores Jammerbugts oplysninger har en del af spillerne dog fået deres løn.
Derimod har Jetsmark Idrætscenter omkring 100.000 kr. til gode for indkvartering af spillere, og centret har nu sat Klaus-Dieter Müller stolen for døren.
– Allerede i sidste uge gjorde jeg det klart, at vi skal have vores penge nu, og Klaus-Dieter Müller fik frist til i dag (tirsdag 5. april) kl. 10.00, siger John Nielsen, leder af Jetsmark Idrætscenter.
Betalingen er ikke sket, men Klaus-Dieter Müller har oplyst til centret, at pengene er på vej, og at han er ved at hente et beløb til landet, der sikrer driften resten af sæsonen.
– Jeg har givet Klaus-Dieter Müller besked om, at pengene skal være betalt inden søndagens kamp mod Esbjerg, ellers får han ikke lov til at bruge vores faciliteter, for eksempel omklædningsrummene til kampen, siger John Nielsen.
Desuden kan det være slut med indkvartering af spillere.
– Det var i forvejen meningen, at de 7 spillere, der bor her, skulle ud hen over påsken, fordi vi får andre gæster. Men de kommer ikke tilbage og bor her igen, før pengene er betalt, understreger John Nielsen.

Større gæld
Ifølge Vores Jammerbugts oplysninger skylder Jammerbugt FC penge til flere erhvervsdrivende i området – blandt andet for mad og indkvartering også andre steder – men også til Jørns Busrejser i Brønderslev, som har kørt med Jammerbugt FC i 4 udekampe – dog ikke til den sidste, fredag aften 1. april ude mod Fremad Amager.
– Da vi ikke havde fået penge efter de første fire ture, rykkede og rykkede jeg for pengene, men der skete ikke noget. Men vi blev aldrig kontaktet om turen til Fremad Amager, så jeg troede egentlig, at de var fløjet derover, fortæller direktør Finn Jensen.
Men i stedet havde man taget kontakt til en anden vognmand og tilbudt ham pengene for turen forud.
– Det er dårlig stil, at vi ikke får det tilbud, når nu vi har penge til gode og er sponsorer i klubben, ligesom vi indtil da har haft et godt samarbejde, siger Finn Jensen og understreger.
– Jeg håber virkelig, at der findes en løsning.

Penge på vej
Og der vil være en løsning i denne uge, oplyser Klaus-Dieter Müller.
– Det er korrekt, at vi skylder penge til leverandører, men de vil snart få deres penge, siger Klaus-Dieter Müller.
– Jeg har nogle tekniske problemer med at få adgang til mine konti, men det er ved at blive løst, regningerne bliver betalt inden for få dage, siger han.
Dog lod spillerlønningerne også vente på sig i december 2021.

Akademier i Afrika
Det var i maj 2021, Klaus-Dieter Müller købte Jammerbugt FC, hvilket betød, at Jetsmark IF slap af med en tyngende bankgæld på cirka 2 mio. kr. fra tiden, hvor klubben under navnet Blokhus FC spillede divisionsfodbold.
Med i sin forretningsmodel har Klaus-Dieter Müller et samarbejde med fodbold-akademier i Afrika.

Læs mere her:

Derfor er tysk investor vild med Jammerbugt FC – VoresJammerbugt