– Det blev til en fortjent sejr på 3-1 til Jammerbugt FC i den første runde af oprykningsspillet i fodboldens 2. division i dag, lørdag eftermiddag 13. juni.
Jammerbugt FC var rejst til Rødovre og tog 3 point med hjem efter kampen mod Avarta.

Startede godt
– Det er en fantastisk god start. Det er et svært sted at spille, og kampen var præget af vind, og vi havde modvinden i 1. halvleg, fortæller træner Bo Zinck.
Jammerbugt FC spillede rigtig godt den første halve time og kom foran efter 12 minutter på et flot mål af Bardhec Bytyqi.
Men i det sidste kvarter af 1. halvleg pressede værterne på og fik udlignet kort inden pausen efter et hjørnespark og en stor fejl af Jammerbugt FC.

Farlige hjørnespark

– Vi var fortrøstningsfulde inden 2. halvleg og udnyttede medvinden til at få lagt et højt tryk på Avarta og slog deres spil i stykker, siger Bo Zinck.
Det resulterede i flere farlige hjørnespark, og Jammerbugt FC fik underkendt et mål efter netop hjørne på grund af offside.
Dog fik gæsterne atter bragt sig foran på et selvmål netop efter hjørnespark.

Nærmere 4-1

– Og vi slog sejren fast på en omstilling, hvor Max Møller driblede forbi deres målmand og spillede Christian Rye helt fri til scoring, siger Bo Zinck.
Efterfølgende var Jammerbugt FC tæt på endnu et mål på et hovedstød fra Michael Stokbro, ligesom Avartas målmand måtte hive en flot redning frem for at hindre Max Møller i at score.
– Vi var nærmere 4-1, end de var 3-2, konstaterer en tilfreds Jammerbugt-træner.

Konklusionen
– Vi mødte et godt hold, men leverer selv en god præstation, hvor vi spiller lidt med musklerne og spiller lidt ”jysk”, og det er de ikke altid gode til at tackle. Men en fuld fortjent sejr og stor cadeau til spillerne, som viste stor gejst og motivation, siger Bo Zinck.
Med sejren er Jammerbugt FC allerede avanceret fra en 12. og sidsteplads til en plads som nummer 10 i oprykningsspillet, og lørdag kommer HIK på besøg.
– Vi vil forsøge at komme længere op i rækken. Det er det, som er vores motivation, siger Bo Zinck.

Kampfakta:
Avarta – Jammerbugt FC: 1-3 (1-1)
0-1 Bardhec Bytyqi (12. min.)
1-1 (41. min.)
1-2 Selvmål (58. min.)
1-3 Michael Stokbro (69. min)