Nadia Tind Hansen har forladt stillingen som fritidskonsulent i Jammerbugt Kommune for at starte i en ny stilling i Aalborg Kommune.
Derfor søger Jammerbugt nu en ny konsulent til fritidsområdet, oplyser Søren Ørgaard, chef for Kultur, Fritids og Landdistrikts-forvaltningen.

Lille ændring

– Stillingen bliver et nøk mere administrativt end tidligere. Vi har brugt efteråret på at finde snitfladerne mellem kultur, fritid og landdistrikt i forvaltningen. Desuden har vi i samarbejde med DGI ansat Rene Melvad Jørgensen som foreningskonsulent, og han vil have den mere udadgående rolle som foreningsudvikler, forklarer Søren Ørgaard og tilføjer, at der mandag 4 januar allerede var kommet 28 ansøgninger.
Ansøgningsfristen er 14. januar.

Opgaver
Som fritidskonsulent skal man sammen med foreningskonsulenten og administrative medarbejdere være bindeled mellem kommunen og de folkeoplysende foreninger. Man vil have den primære kontakt til kommunens haller og være med til at udvikle både indendørs og udendørs faciliteter.
Internt i kommunen vil man indgå i en række tværgående projekter i bl.a. sundhedsområdet samt repræsentere kommunen overfor eksterne samarbejdspartnere som organisationer og fonde. Man får også have en stor koordinerende rolle i afviklingen af Tour de Jammerbugt.

Forventninger

  • du har erfaring med samarbejdet med folkeoplysende foreninger og også gerne kendskab til arbejdet inden for kultur- og landdistriktsudvikling
  • har stærke kommunikative egenskaber, særligt på det skriftlige område, hvor der forventes høj kvalitet i sagsfremstillinger og fondssøgningsarbejdet
  • kan bevare overblikket i en hektisk hverdag, hvor opgaverne hurtigt kan skifte karakter men vi samtidig holder vores deadlines
  • mestrer det professionelle samarbejde både internt i kommunen og overfor eksterne samarbejdspartnere.

Læs mere om jobbet her:

Fritidskonsulent til Kultur, Fritid og Landdistrikter – Ledig stilling (frontlab.com)

Nadia Tind Larsen skal hos Aalborg Kommune koordinator for Bevæg Dig For Livet. Det er projekt som også omfatter DIF og DGI, og Aalborg er en af landets fyrtårnskommuner i projektet.