Jetsmark IF måtte inden sommerferien udsætte det årlige sponsorcykelløb, men nu har arrangørerne fundet en ny dato for begivenheden.
Det er fredag 18. september fra klokken 17.00 til 18.00, hvor der cykles på rundstrækningen på 2 – 2,5 kilometer med start og mål ved klubhuset.

Ændringer
Normalt følges cykelløbet op med både hoppeborge og 2. divisionskamp, men på grund af Corona-restriktioner er det ikke muligt i år.
– Dog vil vi tænde op i grillen, så man kan sidde og grillhygge bagefter, fortæller Bøje Lundtoft, formand for Jetsmark IF og Jammerbugt FC.

Præmier til børn og voksne
Som vanligt deltager ungdomsholdene, ligesom de voksne ryttere er meget velkomne, og der er præmier til de tre ryttere, som cykler fleste penge hjem. Det gælder både for børn og de voksne.
Sidste år betød indsatsen fra de frivillige ryttere og sponsorer, at Jetsmark IF kunne modtage 120.000 kroner.
Så høje er ambitionerne ikke i år – igen på grund af Corona.

En vigtig begivenhed
– Det er svære tider, så vi håber på omkring 80.000 kroner i overskud, siger Bøje Lundtoft.
Sponsorcykelløbet er også en vigtig indtægt, og betydningen er ikke blevet mindre af, at Nørhalne Cup blev aflyst.
– Med salget i telte og medhjælperbeløbet fra Fremad Nørhalne kunne vi nok have tjent omkring 200.000 kroner i år, men Nørhalne Cup blev jo som bekendt desværre aflyst.
– Så for at holde snuden i sporet på vores budget, så er det vigtigt, at vi holder sponsorcykelløbet, som vi jo også på forhånd har budgetteret med, siger Bøje Lundtoft og understreger, at det også er et godt socialt arrangement på tværs af alder for blandt andre klubbens medlemmer.