Lokalrådet har prioriteret projekter blandt godt 50 ønsker

– Onsdag 4. marts havde Jetsmark Lokalråd i Frivillighuset inviteret til at debattere, hvilke af de godt 50 ønsker, som tidligere er kommet fra områdets borgere, der nu skal arbejdes videre med.

Arbejder for en rambla
Og der blev udvalgt flere projekter. Først og fremmest en rambla fra den kommende nye Jetsmark Skole via idrætscentret til Kaas.
Det skal være et landskab med oplevelsesrum.
– Desuden er der sikkert, der kommer en skaterbane, fordi de penge har vi, oplyser Rikke Lodberg.
Og der er flere punkter på skitseplan. Næste skridt i arbejdet er at finde ildsjæle til de grupper, som skal arbejde videre med de forskellige elementer i ramblaen.

Formand for Jetsmark Lokalråd Rikke Lodberg. Foto: Flemming Dahl Jensen

Hunde-områder
Desuden har lokalrådet allerede fået midler fra SE Vækstpulje til at oprette særlige områder, hvor man kan lufte hunde, hvilket er meget efterspurgt fra borgernes side.
Det er indhegnede grønne arealer med borde-bænke-sæt, og de bliver anlagt på Markedspladsen i Pandrup, Lystanlægget i Kaas, samt ved Moseby Stadion.

Inger Kristensen er også med i lokalrådet. Foto: Flemming Dahl Jensen

En symbolsk sti
– Desuden satser vi på at få anlagt en Jetsmark sti mellem Pandrup, Kaas og Moseby, og kommunen er i gang med at hjælpe os til at den tegnet op, fortæller Rikke Lodberg.
– Den er et symbol på, at vi gerne vil løfte Kaas, Moseby og Pandrup op til at blive ét fælles område, nemlig Jetsmark, understreger hun.

Flere af rådets medlemmer i debat. Foto: Flemming Dahl Jensen

Ny kampagne
Der planlægges også en bosætningskampagne.
– Den skal fortælle, hvorfor vi bor her, og om de ting vi vil gøre for at udvikle området. Den skal fortælle om den nye skole og moderniseringen af idrætsentret, fortæller Rikke Lodberg.