Fodbold, Nordic Bet Ligaen
FC Helsingør – Jammerbugt FC: 3-0 (2-0)
1-0 Tonni Adamsen (8.)
2-0 Kristoffer Munksgaard (26.)
3-0 Tonni Adamsen (52.)

Det var ikke så uventet, at det fredag aften blev til nederlag i Jammerbugt FCs sidste kamp i grundspillet ude mod det absolutte tophold, FC Helsingør, der er i en klasse for sig for tiden.
Men Jammerbugt FC formåede alligevel at levere en hæderlig indsats og vise moral med en god fight trods mange tvungne ændringer.

Ny formation
Emil Nielsen var i karantæne, mens Rayan Senhadji, Emanuel Kulego og Mubaraack Nuh alle var skadet.
Desuden var spillende assistenttræner Sead Gavranovic ikke i truppen, da han var vikarierende cheftræner for Nabil Trabelsi, der var på opgave i udlandet.
Grundet ændringerne blev der ændret formation fra 5 mand i forsvaret til en 4-4-1-1 formation, når Helsingør havde bolden og 4-4-2, når Jammerbugt FC var i boldbesiddelse.
– Vi havde fokus på, at vi på en svær udebane skulle undgå et hurtigt mål imod os, og det lykkedes jo desværre ikke, siger Sead Gavranovic.
– Så vidste vi godt, det blev svært, fordi Helsingør FC er et rigtig godt hold og bedre end os, og deres sejr var også fortjent, siger han.
Da hjemmeholdet også kom på 2-0 inden en halv times spil var der dybe panderynker i Jammerbugt-lejren.
– Mange hold knækker mod Helsingør FC i en sådan situation og kan tabe med 7-8 mål, for de bliver bare ved og ved med at angribe. Men vi blev ved at kæmpe godt og vi spillede lige op med dem i 2. halvleg. Vi tabte med 3 mål, men det er der mange hold, der gør på Helsingør Stadion, siger en fortrøstningsfuld Sead Gavranovic.

Sejrene skal nok komme
Nu er der landsholdspause, hvor Jammerbugt FC sender Diogo Pimentel og Farid Ikene på opgaver for hhv. Luxembourgs A- og U/21-landshold i kampe mod Bosnien.
Derefter gælder det så de afgørende kampe i kvalifikationsspillet, hvor programmet endnu ikke er offentliggjort.
Jammerbugt FC går ind til de 10 kampe med et efterslæb på 4 point.
– Det er absolut muligt at indhente. Selv om vi ikke har fået point de seneste kampe, så gør vi fremskridt og bliver bedre og bedre som hold, og nu har vi et par uger til at bygge endnu mere på, siger Sead Gavranovic.
– Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan være med i alle kampene, og sejrene vil komme. Jeg er fortrøstningsfuld, og nu skal vi bare ud og give den gas.

Jammerbugt FCs opstilling:
(4-4-1-1): Pape Ndiaye – Ismael Sibide, Moussa Kamara, Boubacar Haidara, Solomon Ogberahwe (Alya Toure, 45.) – Farid Ikene (Daniel Paye, 90.), Diogo Pimentel, Emmanuel Igbonekwu (Abdramane Djitteye, 62. minut), Omar Natami, – Sekou Tidiany Bangoura – Yan Bouche (Leonel Gomes, 80. minut)

Stillingen i kvalifikationsspillet:

1. HB Køge                 28-32        25 point.
2. Vendsyssel FF        25-31        24
3. Hobro IK                31-38        22
4. Esbjerg fB              24-38        20
5. Fremad Amager      24-48        18
6. Jammerbugt FC       19-51        16