Det er en årlig begivenhed, at Ingstrup Bogby holder sin bogfestival, som denne gang finder sted 3. september.
Salget af brugte bøger er det seneste år gået forrygende, og derfor har Ingstrup Bogby mulighed for endnu en gang at få store navne som Sara Blædel, Henrik Egede-Lassen og musiker Katrine Muff til at komme til Ingstrup.
Der er velkomst ved formand Inger Dueholm, hvorefter journalist, forfatter og foredragsholder Jørgen Pyndt holder åbningstalen.

Hvis jeg overlever
Første punkt på programmet er forfatter og eventyrer Henrik Egede-Lassen, der har skrevet bogen, ”Hvis jeg overlever det her – bliver det til en god historie”.
Henrik Egede-Lassen har grundlagt Albatros Adventure, og han har fået gode råd af Dan Turèll, håndfanget giftige havslanger og har illegalt optaget overgreb på oprindelige regnskovsfolk.
Han har filmet over og under vandet på alle klodens kontinenter, og han er blevet bidt af slanger, blæksprutter samt mange andre dyr, og været tæt på at miste livet ved utallige lejligheder.
Henrik Egede-Larsen har blandt andet arbejdet for National Geographic, Discovery og Warner Bros og været vært på flere naturprogrammer på DR1 og DR2.

Sara Blædel
Derefter fortæller Sara Blædel om sit forfatterskab, der som vinder af de ”De Gyldne Laurbær” og ”Martha-prisen” efter udgivelser som ”Grønt støv” og ”Kvinden de meldte savnet” vel ikke behøver en nærmere introduktion.
Katrine Muff byder på sange fra den danske sangskat, og så er der fællesspisning, inden Torben Warncke står i spidsen for aftensangen.
Bogfestivalen omfatter også en kunstudstilling med deltagelse af  Art VisTen (skulptur), Helle Rahbek Lund Gunder (keramik) og Jane Aagot (billedkunst).