– Sundhedsmyndighederne har lempet på kravene ved de store forlystelser i blandt andet Fårup Sommerland, og det betyder meget højere kapacitet og mindre ventetid ved Saven, Orkanen, Falken, Lynet og Hvirvelvinden.

Fra tirsdag d. 7. juli må Fårup Sommerland fylde alle sæder igen i de store forlystelser, når blot der bæres mundbind på turen. 
Fårup Sommerland opfordrer derfor alle til at medbringe deres eget mundbind, men det er også muligt at købe dem i parken.
Det er et krav fra Sundhedsstyrelsen, at mundbindene skiftes efter hver tur.
I alle øvrige forlystelser er det ikke nødvendigt at bære mundbind.

I øvrigt opfordrer Fårup Sommerland til at:

 • Holde afstand til andre gæster
  Overhold afstandsmarkeringen i køsystemerne og hold afstand på stier og spisesteder. Stå kun én person fra hver familie/gruppe i kø i kiosker og fotobutikker i det omfang det er muligt.
 • Bruge håndsprit og vask hænder
  Ved indgangen og udgangen til alle forlystelser er der opstillet håndsprit. Benyt håndsprit før og efter hver tur i en forlystelse. I alle vores restauranter er der også opstillet håndsprit – brug det inden I går ind i restauranten og når I går ud igen.
 • Undgå kontanter
  Brug betalingskort og mobilbetaling i butikker og spisesteder, så vidt det er muligt.
 • Undgå fysisk kontakt med personale
  For at begrænse fysisk kontakt imellem gæster og personale, må vi desværre vente med highfives der siger ‘klask’ og krammere der varmer.
 • Følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger
  Har du – eller en i din tætte omgangskreds – symptomer på covid-19, så skal du ikke besøge parken.