– Der er travlhed hos Mæglerhuset i Aabybro. Ikke alene med at fremvise og sælge boliger samt få huse ind til salg, men også med at indrette sig i de nye omgivelser.
Som led i udviklingen af Aabybro Centret er Mæglerhuset nemlig flyttet en kende mod øst i den nye bygning, hvor Rema 1000 bliver genbo.
I mellem de to forretninger er yderligere et erhvervslokale på 80 kvadratmeter til udlejning.

Endelig solgt
Mæglerhuset flytter ind i 120 kvadratmeter lyse lokaler med højt til loftet samt kontorer.
– Vi kommer helt på plads i løbet af de kommende dage. Men det hindrer os ikke i at arbejde og ride videre på den gode bølge. Jeg fik et sommerhus til salg i går, og Mæglerhusets fire butikker har sat rekord i april og forhåbentlig også maj, siger ejendomsmægler og butikschef Søren Agesen.

Søren Agesen foran den nye butik. Foto: Vores Jammerbugt

Giv ikke op
I april lykkedes det ham at sælge en tidligere dametøjsbutik på Kræn Spilmandsvej 9 i Aabybro, som er konverteret til bolig, efter, at bygningen har stået til salg hos forskellige mæglere i årevis.
– Det handler om ikke at give op og finde den rette pris, så skal det nok lykkes, og det er dejligt at se, at sælger er glade for at være kommet af med huset, siger han.

Boliger på vej
Mæglerhusets tidligere adresse, bygningen hvor også Danske Bank og Aabybro Posten tidligere har haft adresse, skal rives ned for at gøre plads til Nørresundby Boligselskabs udlejningsboliger.