Ejendomsmæglerne får den nye Rema 1000 som nabo

– I forbindelse med udviklingen og udvidelsen af Aabybro Centret skifter Mæglerhuset adresse og flytter i løbet af maj ind i en helt ny bygning, hvor den kommende Rema 1000 bliver nabo.

Rema 1000 ventes at åbne 1. juni. Foto: Vores Jammerbugt

Åbningsdato for Rema 1000
Mæglerhuset kommer til at overtage 120 nye kvadratmeter i en bygning, hvor der udover Rema 1000 også bliver endnu et erhvervslejemål på 80 kvadratmeter.

I øvrigt ventes den nye Rema 1000 at åbne 1. juni.

Søren Agesen ser frem til en endnu mere central placering. Foto: Vores Jammerbugt

Den bedste placering
– Vi glæder os til flytningen. Vi ligger i dag på en meget trafikeret plads, hvor mange er henne og se på vores huse i vores vinduer, siger butikschef Søren Agesen, Mæglerhuset.
– Men med den nye placering kommer vi til at ligge på byens allermest trafikerede plads, nemlig mellem Rema 1000 og Meny, fortæller han og tilføjer, at Mæglerhuset på den nye adresse får en facade tilsvarende den nuværende.

Adressen 4C rives ned
Bygningen på den nuværende adresse, Aabybro Centret 4C, skal rives ned, og derefter genopbygges, så den kommer til at rumme tre erhvervslejemål i stueplan samt boliger ovenpå.

Erhvervslejemålene bliver privat ejede, mens Nørresundby Boligselskab kommer til at eje de almene udlejningsboliger, der bygges ovenpå.

Der er nu fire ansatte i Mæglerhuset i Aabybro. Privatfoto

Travlhed i Mæglerhuset
Mæglerhuset åbnede i 1. august 2018 og har siden haft stor succes med at trække boligkøbere fra Aalborg og Nørresundby til hele Jammerbugt – og har et imponerende salg af huse, der tidligere har været svære at sælge og haft lange liggetider.

Straks behov for udvidelse
– Den første tid i Aabybro er gået godt. Først sad jeg her alene med en sagsbehandler, men allerede efter et halvt år var det nødvendigt at udvide med en ejendomsmægler, og derfor hentede vi Christopher Holving hertil, fortæller butikschef Søren Agesen.

Søren Agesen er butikschef i afdelingen i Aabybro. Privatfoto

Mæglerhuset har også to ejendomsmægler-trainees ansat i skikkelse af Sofia Pedersen og Frederikke Klith Hansen.

Åbner ny forretning i Aalborg
Mæglerhuset har udover Aabybro også forretninger i Nørresundby samt Dronninglund, og 10. januar åbner Mæglerhuset endnu en butik på en af Aalborgs mest synlige placeringer, nemlig Vesterbro 48.