Midt i august 2020 måtte Mette Nysted Christensen lukke Mesterslagteren i Saltum som følge af en brand.
Kort efter var hun dog klar igen med take away, og 2., februar kunne Mette Nysted Christensen slå dørene op til en helt nyrenoveret og moderne forretning, der er blevet sat i stand fra inderst til yderst.
– Det har været så godt, kunderne har taget rigtig godt imod den nye butik, fortæller hun.
Tilbagemeldingerne roser de lyse lokaler, og det virker som om, der er blevet mere plads.
Butikslokalet er også blevet udvidet og indretningen vendt, ligesom Mesterslagteren har fået nyt køle- og fryserum, hvilket giver plads et nyt pølsemageri, og så er der en ovn til de helstegte pattegrise.

Mange i sommerhusene
Mesterslagteren har da også oplevet en meget bedre februar end vanligt.
– Der er mange flere mennesker heroppe i sommerhusene. Jeg tror også, at påsken bliver vild i år. Folk kan jo ikke rejse udenlands, men vil gerne hygge sig og have noget godt at spise, fortæller Mette Nysted Christensen.
Hun kan mærke, at kunderne ikke har så travlt med at lave mad selv. Særligt de sidste åbningstimer om fredagen er der stor efterspørgsel efter dagens ret, stjerneskud, kylling eller bøfsandwich.

4. generation
Mette Nysted Christensen overtog efter sin far, Hans, og har haft forretningen i 16 år, og hun har sikret, at 4. generation er klar til at tage over, da datteren Sissel er gået i lære i delikatessen.
Derudover kan butikken trække på Trine og slagterlærling Andreas Nygaard Kragbæk.