Venstre i Jammerbugt har på den årlige generalforsamling tirsdag 25. maj peget på borgmester Mogens Chr. Gade som partiets borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg.
Godt 50 medlemmer var mødt op og alle pegede på Mogens Chr. Gade.

Engageret indlæg
Formand for Venstre Jammerbugt, Morten Grønborg Larsen, er glad for, at Mogens Chr. Gade endnu en gang har besluttet at stille sig til rådighed for partiet og dermed for Jammerbugt Kommunes borgere.
– Mogens Chr. Gade er kendt for sin ”åbne dør politik”, hvor alle er velkomne med stort og småt. Han bekymrer sig om mennesker og deres liv, og det er jo det, politik handler om, siger Morten Grønborg Larsen.
Det var en meget engageret Mogens Chr. Gade, der i et indlæg på generalforsamlingen bl.a. berørte hvor afgørende det er, at værdier, visioner, vækst og velfærd hænger sammen for, at vi kan skabe trivsel og være hele mennesker.
Det kom også til udtryk på generalforsamlingen, hvor Mogens Chr. Gade lancerede den borgernære velfærd som mærkesag nummer et for Venstre i Jammerbugt Kommune i de kommende år – samtidigt med at der fortsat skal være styr på økonomien.

Respekteret talerør
Mogens Chr. Gade lægger stor vægt på, at langtidsholdbare resultater skabes i et bredt politisk samarbejde, hvor inddragelse af de mange frivillige ildsjæle på tværs af Jammerbugt Kommune også er en vigtig faktor.
Ud over sit menneskelige engagement, udmærker Mogens Chr. Gade sig også ved at være garant for det brede samarbejde og en person, der lyttes til langt udenfor Kommunegrænsen, hvor Mogens Chr. Gade er et respekteret talerør i nationale fora, ligesom de mange regionale opgaver, primært omkring vækst og udvikling, løses på fornem vis med gode resultater for Nordjylland og Jammerbugt Kommune til følge, pointerer Morten Grønborg Larsen.

Regionsrådet
På generalforsamlingen valgtes desuden Malou Skeel og Bøje Holmsgaard Lundtoft som regionsrådskandidater for Venstre i Jammerbugt Kommune.
Morten Grønborg Larsen blev genvalgt som formand for Venstre i Jammerbugt. Venstre i Jammerbugt er klar til at offentliggøre den samlede kandidatliste den 1. juni, hvor de opstillede kandidater mødes til det første kandidattræf.