I dag – fredag 30. juli mellem kl. 14 og 16 – holder Dagli Brugsen i Nørhalne afskedsreception på Nørhalne Skole for uddeler Morten Kringel, som benytter lejligheden til at servere lidt vådt og tørt samt sige farvel til kunderne.

30 år i Coop
Morten Kringel har arbejdet i 30 år for Coop, heraf 18 år som uddeler fordelt på 7 år i Gandrup, 1 år i Frejlev og 10 år i Nørhalne.
– Nu er det på tide at prøve noget andet, men det har været nogle utroligt gode år, særligt i Nørhalne, siger Morten Kringel.
– Jeg er meget glad for den opbakning som både jeg og butikken har fået.
Han lægger heller ikke skjul på, at han kommer til at savne kunderne og kollegaerne.
– Mange af kunderne kommer jo i butikken næsten hver dag, så man kommer til at lære hinanden at kende ret godt, og da også stadig kigge ind i butikken, når jeg i Nørhalne, fortæller Morten Kringel.

Det nye job
Han starter mandag som synsmand for JN Have- og Vicevært Service og skal syne ind- og fraflytninger af lejligheder.
Foreløbig er Lars Petersen konstitueret som uddeler i Dagli Brugsen i Nørhalne frem til 30. september, men der foregår en ansøgningsproces med ansøgningsfrist 8. august.
Lars Petersen har tidligere været brugsuddeler på Gjøl og i Ø. Hornum, men har de seneste to år arbejdet på Grønland som sælger i Artic Import og vender nu hjem til Danmark og Coop.